Колаж БулфотоРазбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да

...
Колаж БулфотоРазбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да
Коментари Харесай

Терзийски: Рашков създаде тотален хаос в МВР

Колаж Булфото

Разбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да се старае да въздейства на предизборната акция - от през днешния ден и с оскърбителен подмятания, които, въпреки и недоизказани, елементарно могат да бъдат асоциирани с мен.

Това написа във връзка дейностите на Бойко Рашков някогашният вътрешен министър Христо Терзийски.

Няма да споделям, че с това се пробва да замаже тоталния безпорядък, който сътвори в Министерство на вътрешните работи. Вероятно има и някаква персонална злост към мен, което си е негов проблем. Знаем и че наши симпатизанти са привиквани и респектирани в полицейските ръководства през последните седмици. Само че няма да допуснем изборите да се завоюват " служебно " - посредством служебното държавно управление.

Ако има данни за закононарушение - да работи с цялата суровост на Закона. В противоположен случай би трябвало да понесе отговорност за думите и дейностите си - нищо, че никой не е дал своя вот за него - постът изисква министърът да има някакво достолепие, написа още Христо Терзийски в персоналния си профил във фейсбук.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР