Колаж БулфотоЕдин от първите скандали в новото 46-о Народно събрание

...
Колаж БулфотоЕдин от първите скандали в новото 46-о Народно събрание
Коментари Харесай

ДБ и ДПС се скараха за Росенец и Буджака

Колаж Булфото

Един от първите кавги в новото 46-о Народно заседание е реалност. 

От " Демократична България " желаеха основаване на Комисия за " Росенец ". Искането насочи от парламентарната трибуна председателят на ПГ на коалицията Христо Иванов.  " Лесно е да се планува офанзива срещу Ахмед Доган, който се е отдръпнал в дребна виличка и гледа БИО краставици. Лесно е да се върнем към събитието от преди година, ние обаче обръщаме въпроса към дейностите и бездействията на българските управляващи ", разяснява Иванов. 

Устройствени проблеми има на всеки ъгъл, не е това тематиката, а за какво е допустимо за избрани хора законът да се изключва. " Росенец " е епикриза на този миг. Защо българските институции обслужваха и пазеха едни хора. Нека комисията да обясни това ", изясни съпредседателят на Демократична България. За да няма политизиране, то Христо Иванов няма да е част от Комисията, заяви самият той. 

" Ние също сме " за " откриване на обстоятелства и условия за " Росенец ", само че сме срещу лицемерието. Говорите за дейности на едни хора, само че изключвате други, които са правили същото, по ваши думи ", обърна се Йордан Цонев от Движение за права и свободи в отговор на Иванов.

 Ще желаяме разширение на обсега на тази комисия, безапелационен бе депутатът от Движение за права и свободи. От партията желаят следствие и за " Буджака ", а съгласно Движение за права и свободи Иво Прокопиев е създал вреди за природата на мястото.  

Дали се изливат фекални води от къщата на Иво Прокопиев към залива?, попита Севим Али от Движение за права и свободи. 

Явно този парламент ще бъде " омазан ". Оставихте мръсните си отпечатъци последните 30 години в Народното събрание, обърна се към Движение за права и свободи Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Подобни опити за омаскаряване на Комисията за Росенец са безпочвени, сподели още той. 

Христо Иванов поиска още едно изявление, на което нямаше право, а Хамид Хамид от Движение за права и свободи сподели от парламентарната естрада: Не сте го разбрали, той се изрече от негово име, а в този момент желае изявление от името на неговия наставник - господин Прокопиев. Тази имитация получи предизвестие от председателстващия Народно събрание Ива Митева. 

" Виждам, че ви в е радостно в Движение за права и свободи. Ако желаете комисия за Буджака, то я направете като настрана предложение и в обособена комисия. В Росенец Движение за права и свободи и ГЕРБ събра модела Доган-Борисов. Искаме да покажем по какъв начин един човек си присвои един бряг, съобщи депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев.

Това е българският бряг, а това е български офицер на НСО, който изхвърля знамето. Това желаеме да проверяваме, а вие ми говорите за фекалий на някакъв предприемач ", сподели кадър от момента на Демократична България на плажа през 2020 г. 

Цонев от Движение за права и свободи отговори на Демократична България: " Темата е дейности и бездействия на органите във връзка лица. Медийният магнат, монополист и олигарх Иво Прокопиев упражнява сериозна власт в последните 25 година в България. Това не е загадка, както и политическият му инжинеринг по отношение на партии, в това число и във вашата. Тази тематика ще я потвърждаваме. Най-емблематичният образец за дълбоката страна е Иво Прокопиев, ще го потвърдим. 

Знаете ли, че до момента в който вие мирните жители бяхте от едната страна на Росенец, то от другата страна бе футболна агитка, пратена от един олигарх.  Д а, желаеме следствие на дейностите на Министерство на вътрешните работи, НСО и by the way, на вашия обичан език, се управляват от президента на страната. Да попитаме президента за какво неговите хора поругаха българския байрак. Не ние сме го наредили, добави депутатът от Движение за права и свободи. 

Христо Иванов не желае проверяващата комисия да става " мега-комисия " и да се пакетират случаите. " Чрез процедурни хватки се пробвате да убиете тематиката ", обърна се ръководителят на ПГ на Демократична България към Йордан Цонев. Направете комисия за Буджака, ще я подкрепим, по този начин няма да има двуличие, моли Иванов. 

" Това не е мотив, тъй като тогава комисията на Мая Манолова е супер-гига-мега ", отвърна му Цонев. 

Да, добре, а̀школсун, господин Цонев. Няма да има две тематики в една комисия, тъй като Росенец е огромна тематика. Българските жители освободиха плажа на Росенец. Пажът е доказателство за надзаконност и е знак на превзетата страна, обърна се Антоанета Цонева от Демократична България към Движение за права и свободи. 

Росенец е знак, точката от която стартира смяната и българите споделиха: Стига!, безапелационна бе националната представителка от " Демократична България ", написа Novini.bg. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР