Колаж бТВДаниел Лорер засипа с критики държавния глава.Повод за гнева

...
Колаж бТВДаниел Лорер засипа с критики държавния глава.Повод за гнева
Коментари Харесай

Лорер: Ролята на президента във външната политика на България ще бъде силно намалена

Колаж бТВ

Даниел Лорер засипа с рецензии президента.

Повод за гнева на депутата от ПП-ДБ са упреците на Румен Радев към ръководещите за дейностите им по отношение на Украйна.

Президентът прикани държавното управление най-сетне да стартира да мисли трезво за войната и да се снабди със лично мнение.

„ Определено имам мнение. Моето персонално мнение е, че президентът търси сензация, вместо да търси обединяване. По конституция президентската роля е да сплотява народа. А, когато чуваме от него цитати от тезите на „ Възраждане “, от тезите на Кремъл, това не води да обединяване при нас, и с това мисля да се огранича, защото и неговата роля във външната политика на България ще бъде мощно понижена. Смятам, че това което Министерски съвет към този момент реализира, ни демонстрира на интернационалното поле задоволително явен знак какъв брой мощна и добра в действителност е позицията на България “, сподели Лорер в „ Лице в лице “ по бТВ.

„ Съвсем неотдавна Европейската комисия, сподели че е допустимо механизмът за мониторинг на България да отпадне. Това не е мнение на хора без мнение, нито за страна без отзиви във външната политика. Напротив, това е израз на тяхното доверие, че това държавно управление и този парламент вършат верните неща “, добави Даниел Лорер. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР