Колаж бТВ, Бившият вътрешен министър Бойко Рашков отговори на своя

...
Колаж бТВ, Бившият вътрешен министър Бойко Рашков отговори на своя
Коментари Харесай

Бойко Рашков отговори на Иван Демерджиев за частните партита

Колаж бТВ,

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков отговори на своя правоприемник Иван Демерджиев, който сподели, че чиновници на Министерство на вътрешните работи са изпозвали служебни парцели за частни празненства.

Самият министър Демерджиев, който щеше да ми става заместител, приказва лъжи от телевизионния екран. Хем споделя, че би трябвало да приключат инспекциите, хем приказва, че е открито, че са употребени служебни парцели за някакви си частни празненства, което не е правилно. Имаме единствено един случай и аз го обясних към този момент в едно студио, в който една служителка от една дирекция в Министерство на вътрешните работи и майка на зрелостник, е желала позволение да употребява ресторантската база в една почивна станция. Тя е на Боровец и е заплатила разноските, които са направени на цени за външни лица, а не за чиновници на Министерство на вътрешните работи и в това няма нищо укоримо, сподели в „ Лице в лице “ по бТВ Рашков.

Що се отнася до това, че съм се обаждал на Иван Демерджиев, правилно е. Мои съседи ми споделиха, че човек е влезнал в техен парцел и се разхожда. Обадих се първо на дежурните елементи, само че нямаше реакция. Седмо районно полицейско ръководство е на 1500 метра от там, закъдето ставаше дума, и мислех, че за три минути или пет минути най-много, би могло да се изпрати една патрулка, която да видя какъв е този човек. Когато индивидът почна да се отдалечава, аз звъннах на Демерджиев, само че скърбя, че го направих, тъй като в този момент интерпретира моето позвъняване и всява някакви нотки, че аз съм се бил обидил, добави Бойко Рашков.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР