Колаж БНТТръмп вече обяви, че няма да присъства на церемонията.

...
Колаж БНТТръмп вече обяви, че няма да присъства на церемонията.
Коментари Харесай

Америка в очакване на клетвата на новоизбрания президент Байдън

Колаж Българска национална телевизия

Тръмп към този момент разгласи, че няма да участва на церемонията. Той по този начин и не призна загубата си!

Встъпването в служба на новоизбрания президент на Съединени американски щати Джо Байдън ще бъде под надпис " Обединена Америка " , заяви ръководителят на Комитета по встъпване в служба на президента Тони Алън, представен от Асошиейтед прес.

Тази тематика " отразява тръгването на страната по нов път, който да изцери душата на Америка, да сплоти страната и да проправи пътека към по-светло бъдеще ", се споделя в известието на комитета, предава Българска телеграфна агенция. 

След полагането на клетва Байдън, новоизбраната вицепрезидентка Камала Харис и съпрузите им ще положат венец на гроба на Незнайния боец в националното гробище в Арлингтън, където към тях ще се причислят някогашните президенти Барак Обама, Джордж Буш и Бил Клинтън и съпругите им.

Доналд Тръмп ще пропусне встъпването в служба на Байдън, а вицепрезидентът Майк Пенс и брачната половинка му ще участват.

На церемонията във Вашингтон ще бъдат издигнати 191 500 флагове на Съединени американски щати и ще бъдат включени 56 стълба светлина - по един за всеки щат и територия на Съединени американски щати. Полето от флагове ще символизира " американците, които не може да пътуват " до Капитолия, с цел да участват на полагането на клетва на Байдън поради коронавирусните ограничавания.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР