Колаж: БНТПреди броени минути започна срещата между протестиращите полицейски синдикати

...
Колаж: БНТПреди броени минути започна срещата между протестиращите полицейски синдикати
Коментари Харесай

Започна срещата между протестиращите полицейски синдикати и Бойко Борисов

Колаж: Българска национална телевизия

Преди броени минути стартира срещата сред протестиращите полицейски синдикати и премиера Бойко Борисов. Те упорстват за 15 процентно нарастване на заплатите им. Според тях отпуснатите в допълнение 55 милиона лв. за чиновниците на Министерство на вътрешните работи не са задоволителни. Николай Минков следи недоволството им, оповестява Българска национална телевизия.

Валентин Попов, ръководител на СФС Министерство на вътрешните работи: Искаме да кажем на нашите съграждани и на евроделегациите, че има проблем и този проблем би трябвало да се реши.

Румен Пелев, президент на Национален полицейски профсъюз: Искаме да си отстоим настояванията, които са 15% нарастване на заплатите, промяна в Министерство на вътрешните работи тотална, с нов закон. Ръководството ги знае тези наши претенции, оставаме зад тях.

Калин Ников, шеф на Национален профсъюз " Полиция ": Нашите претенции са обективни, действително изпълними и не би трябвало от това да се плаши управлението на страната. Всички синдикати сме на едно мнение и ще продължим да го отстояваме.

И трите синдиката са склонни да прекратят протестната си подготвеност, в случай че през днешния ден реализиран сделка с премиера Бойко Борисов.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР