Кола се е врязала в колона камиони, превозващи военна техника

...
Кола се е врязала в колона камиони, превозващи военна техника
Коментари Харесай

От последните минути! Кола се вряза в колона с военна техника край Враца /снимки/

Кола се е врязала в колона камиони, пренасящи военна техника край Враца, видя единствено кореспондент на организация BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути на обходния път на града, на кръстовището с Криводолско шосе. Лек автомобил „ Сеат “ се движел в посока Враца. Шофьорът обаче не спрял на знак „ Стоп “ и се забил в един от колона с камиони, пренасящи военна техника към Дубав мост 2. Всички те са с румънска регистрация и са обозначени със знака на НАТО.  
Колата се е забила в гумата на камиона. По него провали няма, само че автомобилът е със съществени материални вреди. За благополучие, водачът не е потърпевш. 
Конвоят е бил от 3 камиона. Останалите водачи са спрели на към 300 метра от мястото на конфликта и чакат сътрудника си, с цел да могат да продължат по пътя си.
На мястото има екип на полицията, който да документира случая. Водачите са тествани за приложимост на алкохол, като пробите им са негативни. Пристигна и пожарна, която да измие пътното платно. 
Колата към този момент е преместена, а след потеглянето на военния ескорт се чака в най-скоро време придвижването в региона да бъде възобновено.  
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР