Кола с пазарджишка регистрация успя да предизвика вълна от недоволство

...
Кола с пазарджишка регистрация успя да предизвика вълна от недоволство
Коментари Харесай

Пазарджишки мерцедес сътвори недоволство в Пловдив СНИМКА

Кола с пазарджишка регистрация съумя да провокира вълна от неодобрение в пловдивски квартал. Причината, както към този момент може би се досещате, е паркирането на лидера. Случката се разиграла в " Кючук Париж ", а пловдивчани настояват, че били затруднени от лидера на черния " Мерцедес ".

Местните винят притежателя на возилото, че е запречил изхода на повърхност, употребена от тях за паркинг, а по този начин не можели да излязат с колите си. На фотография, илюстрираща битовата преживелица, се вижда, че колата е ситуирана сред паркиран джип и гараж, като дистанцията за минаване около нея не е изключително доста, само че го има.

" Ще помоля индивида, дето стопира като арабин у пустиня, да пристигна да си махне МПС-то,щото очевидно като си със скъпа кола не виждаш къде спираш! ", яростно написа Диляна М.

" Всички останали са помислили за вход/изход и е оставено място. На мястото на паркиралите коли бяха гаражи. Проблемът е, че такива като този не виждат по надалеч от носа си ", коментира тя, като не пести догатките.

Ситуацията от пловдивския делник е споделена в локална група във Фейсбук, където " полемиката " на закъснява. Появяват се бързо-бързо рецензии към въпросното паркиране, не липсват и иронични мнения за регистрационния номер на возилото. Някои пловдивчани допускат, че в случай че колата беше по-евтина, локалните нямаше да се разправят с нея толкоз " културно ".

Не липсват и пловдивчани, бързащи да дадат съвет за спраняване с явно неприятния проблеми, както и такива, за които черния " Мерцедес " не  е в нарушаване.

Вижте някои от мненията на локалните:

" 112! Обяснявате каква е обстановката, дори и патрулка ще пратят ", поучава пловдивчанин.

" Да, паркирал е на входа/изхода за паркинга ", заключава Милка Г.

" Няма табела, че зоната е паркинг, всички са в неточност на фотографията, а гаражите са незаконни. Какво вършим в този момент? ", чуди се Илиян М.

" Аз единствено за малко ", предполата мотивацията на лидера Тодор Д.

" Как ще излязат останалите, в случай че изискат? ", чуди се Ваня Х.

" Това с повдигането на чистачките е такава селяния, че не е истина просто. Звънни на " паяка " и да го отнасят ", счита Атанас А.

" С почитателите на господ РА смешка не трябва ", иронизира регистрацията на МПС-то Красимир Д.

" Самият номер му разрешава всичко ", написа Шибил Д.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР