Кола с мигранти се блъсна в жилищен блок в Елхово

...
Кола с мигранти се блъсна в жилищен блок в Елхово
Коментари Харесай

Кола с мигранти се заби в жилищен блок в Елхово

Кола с мигранти се блъсна в жилищен блок в Елхово във вторник вечерта. При случая няма потърпевши, потвърдиха за NOVA от полицията в Ямбол. Инцидентът е станал към 20 часа. Според очевидци след гонка с полицията колата е минала през зелени площи, след което се е блъснала в жилищната постройка.

При обстановката става въпрос за две транспортни средства – микробус и лек автомобил, които са преследвани от гранични служители на реда дълго време. Униформените са им подали сигнал да спрат още в граничната зона. Те не се подчиняват и точно тогава стартира гонката.

Микробусът се насочил в посока Средец, само че колата влиза в Елхово. Двама вземат решение да скочат от нея, като автомобилът продължава по инерция и стига до блока. „ Двамата скокнаха и потеглиха нагоре. Явно са ги гонили и не са спрели. Осем части бяха нахвърлени вътре в колата ”, описа очевидец на случая.

В автомобила са открити осем мигранти от сирийски генезис. По случая са арестувани трима души. Двамата избягали по-късно са задържани в региона.

Кметът на Елхово Петър Киров също е дошъл на място. „ Случилото се е притеснително, тъй като става въпрос за най-оживената улица в нашия град. По случайност е нямало хора ”, уточни градоначалникът.

Киров регистрира напън по българо-турската граница. „ От „ Гранична полиция ” работят, само че се случва в дребните обитаеми места да минават цели групи. Граничарите ги залавят, само че обстановката е притеснителна ”, добави кметът. Той посочи, че зачестяват случаите на хванати в Елхово.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР