Кола с четирима младежи излита от платното и се преобръща

...
Кола с четирима младежи излита от платното и се преобръща
Коментари Харесай

Защо никой не помогна на младежи в преобърната кола?

Кола с четирима младежи излетява от платното и се прекатурва край пътя. Десетки водачи подминават злополуката край Околовръстното шосе на София.

Една млада жена обаче стопира, с цел да окаже първа помощ на потърпевшите. След това написа прочувствен коментар, който безусловно взривява обществените мрежи. Защо с изключение на нея никой различен не е спрял да помогне?

Съвсем инцидентно с периферното си зрение забелязах, че има нещо извънредно в профил на пътя. Върнах автомобилът си леко обратно и видях странично обърната кола. Не бях сигурна дали злополуката се е случила сега, или някой е оставил своя автомобил, само че бях длъжна да ревизира “, споделя Мадлен Митева.

Тя слиза от автомобила си и се затичва към обърнатия автомобил.

„ В този миг един от младежите независимо излизаше от колата. Първоначално им спомагах да излязат от автомобила. Успокоих ги, споделих им, че всичко е наред “, добави тя.

Шофьорът ѝ е разказал, че е подценил пътната настилка.

„ Първоначално никой не спря. Развивайки се обстановката, започнаха да стопират коли. Вече толкоз сме привикнали с злополуките по пътищата, че някои го одобряват за нещо обикновено, други считат, че няма потребност да се намесват “, прибавя Мадлен Митева в ефира на БТВ. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР