Коко се включи в игра, при която всеки от участниците

...
Коко се включи в игра, при която всеки от участниците
Коментари Харесай

Коко търсил помощ от телефон на доверието заради гадже

Коко се включи в игра, при която всеки от участниците описа по две истории за себе си - едната истина, а другата - неистина. Съотборниците трябваше да разкрият коя е " подправената вест ". Бившият футболист стартира с изказванието, че е изхарчил цялата си първа заплата за джанти за колата. Вторият роман беше надалеч по-пикантен.

" Като възпитаник звънях на телефон на доверието, с цел да запитвам по какъв начин да скъсам с гаджето си ", изстреля Костадин.
Реклама
Кое е истина, и кое неистина? Оказа се, че случката с автомобилните джанти е изцяло измислена. Но тази с телефона на доверието е напълно действителна! Коко добави и още детайлности за занимателната преживелица от ученическите му години. " В учебното заведение пристигнаха хора, които ни описаха за този телефон на доверието и ни увериха, че каквито и проблеми да имаме, можем да се обадим на въпросния номер и да получим съвет - показа Костадин. - Аз по този начин и направих. Обадих се и попитах по какъв начин да скъсам с гаджето по най-безболезнения метод. Посъветваха ме да напиша писмо ", написа " България през днешния ден ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР