, които PhotoPro осигурява са конкурентни, а това е точно

...
Коментари Харесай

Как да отличим онлайн магазина си от този на конкуренцията?

, които PhotoPro обезпечава са конкурентни, а това е тъкмо преимуществото, което е нужно за Вашия онлайн магазин.

фотоси: photopro.bg

Какво е смисъла на продуктовата снимка за триумфа на онлайн магазините?

Добрите фотоси притеглят интереса и провокират импулсивно предпочитание за покупка на атрактивно показания продукт. По тази причина продуктовата снимка е нещото, което може да отличи онлайн магазина ви от този на конкуренцията. Това напълно директно въздейства върху увеличението на продажбите, което е доста значимо във всеки отрасъл.

Не е задоволително един продукт да е първокласен. Той би трябвало да е ефектно показан, с цел да завоюва вниманието на клиентите. Никой няма да се изкуши да си купи дреха, обувки или различен продукт, в случай че го види на неразбираема фотография с мътни цветове. Първото усещане, което придобиват  потребителите, идва от фотографиите, а едвам по-късно те се срещат с характерностите на съответния продукт. И не на последно място са конкурентните

цени на продуктовата снимка .

Най-добри цени за тези значими за бизнеса Ви услуги ще Ви предложат в студиото за професионална продуктова снимка Фото Про .

Цените на услугите на студиото са налични за всеки онлайн търговец Те са оповестени на photopro.bg и зависят от типа на продукта, метода на снимане и размера на поръчката. Колкото повече фрагмента са декларирани, толкоз по-ниска е цената на численост.

Добрите търговци към този момент са уверени, че отличната продуктова снимка е най-хубавата реклама за всеки магазин. Въпросът е да се откри кой да я направи. Професионалното студио за продуктова снимка ФотоПро подсигурява висококачествени резултати.

За какви артикули е подобаваща професионалната снимка?

Онлайн търговията в днешно време се занимава с доста типове продукти и всички те се нуждаят от положително показване. Онлайн магазините оферират голямо многообразие – като се почне от мляко и детски играчки и се стигне до часовници и автомобилни гуми. Така че, на процедура всичко, с което се търгува, може да бъде обект на продуктовата снимка .

Ако търговците на дрехи, обувки и други фешън продукти желаят да са сполучливи в бизнеса, професионалната снимка е техен незаместим асистент.  При стилните продукти е изключително значимо е по какъв начин ще бъдат снимани и по какъв начин фотографиите ще бъдат обработени преди проявлението им. Качеството на облеклата се вижда доста ясно на фотосите и по тази причина би трябвало да се обърне внимание на положението им. За да наподобяват облеклата безупречно, студиото предлага даже услугата гладене.

За стилните дрехи, обувки, чанти и аксесоари съществуват разнообразни разновидности, които ги показват най-добре. Сред тях са фрагменти върху продуктова маса или върху манекен. Използват се също и невидими (ghost) манекени. Някои търговци избират облеклата и обувките да се показват върху живи модели.

За стилните аксесоари и дребни продукти като бижутата постоянно се създават 360-градусови фотоси и видео. По този метод могат да бъдат снимани и фешън обувки.

Необходима ли е продуктова снимка за детските артикули?

Абсолютно нужна е продуктовата снимка за детските продукти. Те би трябвало да се с приятни цветове и доста красиви, с цел да се преборят с огромната конкуренция в този бранш. Списъкът на стоките за деца е доста дълъг: детски играчки, обувки, дрехи, колела, тротинетки, столчета за хранене, мебели за детска стая и мн. други

Особено огромно е разнообразието на облеклата за деца като модели, дизайни и разцветки. Те се открояват отлично, в случай че им се създадат 3D фотографии с добавена сянка.

Как работи ФотоПро?

ФотоПро е професионално студио, профилирано в региона на продуктовата снимка на онлайн магазини. Продуктова снимка се назовава направлението от професионалната снимка, което показва разнообразни продукти. Те нормално се демонстрират на еднакъв декор, с цел да изпъкват добре и да се откроят техните цветове и елементи.

На всеки му се е случвало да огледа дреха, обувки, мебел, забавен аксесоар или нещо друго в онлайн магазин и незабавно да изиска да го  поръча. Заслугата за това в огромна степен е на експертите по продуктова снимка .

Във ФотоПро качеството на фотосите е обезпечено от огромния опит на работещите в него фотографи, стилисти, графични дизайнери и други експерти. Студиото разполага с най-съвременна професионална техника. Освен качеството на техниката, огромно значение има и верния избор на светлината и декор. Използват се  безогледални фотоапарати и ЛЕД осветяване с непрекъсната светлинна температура, а за живите манекени се ползва импулсно осветяване от най-голям клас.

Професионалистите, които работят в студиото, оферират своята визия за всяка фотосесия, откакто се съобразят с концепциите и условията на клиентите. Стилистите спомагат с опита си да се получи автентично изображение. Свой принос за отличния краен резултат имат и специалистите  по реклама и графичен дизайн.

Клиентите на PhotoPro могат да изберат по какъв начин да получат обработените фрагменти. Има два разновидността – първият е с висока резолюция, а вторият е приспособен за електронна търговия. Фотографиите могат да бъдат качени на сървър, облак или да бъдат изпратени по различен метод според от желанието на поръчителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР