Кои зодии ще имат най-голям късмет в любовта през този

...
Кои зодии ще имат най-голям късмет в любовта през този
Коментари Харесай

Тези зодии ги очаква изненада в любовта този уикенд. Те ще чуят признание за любов

Кои зодии ще имат максимален шанс в любовта през този уикенд? Според астролозите някои от нас ясно ще усетят прекосяването на Венера в знака Риби. Очакват ни приятни изненади в възприятията.

Планетата на любовта Венера въздейства върху нашите прочувствени взаимоотношения. Докато се движи по орбита към Слънцето, тя трансформира позицията си по отношение на съзвездията. Преминава от един знак на зодиака към различен, който „ поема “ разнообразни качества от тях. Когато тя прекара последните няколко седмици във Водолей, знак, който е податлив да бъде изолиран, можехме да видим доста компликации в връзките с другите. Някой избягваха диалози, а различен имаха подозрения по отношение на бъдещето на връзката си. Ще се промени това ли в този момент? Определено да.

Тези зодии ще получат самопризнание за обич

Венера в Риби се усеща ужасно. Това е планета, обвързвана с митичната Афродита, която все пак… е родена от морска пяна. Художниците я изобразяват в своите картини като красива женска фигура в мида. Само това е известие, че в този момент ще придобием прелест и още веднъж ще стартираме да се усещаме добре в тялото си. Също по този начин ще ни бъде доста по-лесно да сътворяваме хармонични взаимоотношения, да поддържаме връзка с другите и даже да откриваме телепатични връзки. В идното време всички зодии би трябвало да извърнат огромно внимание на сънищата си. Те могат да бъдат алегорични или оракулски.

Планетата Венера навлезе в знака Риби на 27 януари 2023 година Има 3 зодии, които ще усетят въздействието му съвсем незабавно. Ето какво вещае хороскопът им за уикенда.
Тези зодии чакат изненада в любовта този уикенд. Те ще чуят декларация за любов/

Сега максимален шанс в прочувствените въпроси ще имат Риби, Телец и Дева. В събота и неделя ги чакат приятни изненади.

Риба

Рибите ще осъзнаят съвсем за една нощ, че има някой в ​​живота им, който може да приказва с тях без думи. Връзката ще се окаже толкоз мощна, че и двете страни ще бъдат сюрпризирани от нея. Оттук нататък обаче връзките ще се трансформират един път вечно. Влюбена двойка ще се трансформира в две сродни души.

Телец

Телците в последно време може да се двоумят – някои от тях би трябвало да избират сред няколко любовни връзки, до момента в който други се усещат обезсърчени и избират да не излизат на срещи. През идния уикенд обаче те ще сънуват важен сън, който ще им подскаже какво би трябвало да създадат. Скоро по-късно те ще осъзнаят, че другият човек също ги е сънувал. Тогава ще схванат, че това е орис.

Дева

Девите през последните няколко седмици усещаха, че някой ги подценява. Може да е мъчително за тях. В идващите дни обаче те ще схванат, че в реалност е било напълно друго. Отсрещната страна ги следи от самото начало, само че няма храброст да работи. Сега обаче тя взема решение да поеме самодейността.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР