Кои зодии да очакват зовът на дивото в края на

...
Кои зодии да очакват зовът на дивото в края на
Коментари Харесай

Еротичен хороскоп за уикенда: Трите зодии които ще се сблъскат с еротичен ураган

Кои зодии да чакат зовът на дивото в края на седмицата и кой в действителност би трябвало да се отпусне? Не пропускайте еротичния хороскоп за първия уикенд на декември!
Вижте на кого звездите предсказват ​​еротичен вихър и кой ще прогони всички отрицателни мисли по този метод!

Водолей (21 януари – 20 февруари)

Въпреки, че огромна част родените под знака на зодия Водолей не са били в въодушевление за секс през последните дни, това ще се промени през уикенда. Ще би трябвало да се чувствате привлекателни, мечтани и възхитени. Освен това няма да ви липсва сила за уместно събитие. Този път в действителност ще си заслужава.

Овен (21 март – 20 април)

Представителите на зодия Овен са изтощени от паниките и паниката към тях, по тази причина би трябвало да се провиснал. Опитайте се да се насладите на уикенда в леглото! Започнете със закуска, не се опасявайте да добавите секси пижами – или не носете никакви – и се насладете на студените дни в прегръдката на индивида, който обичате. Бъдете смели и не искайте да бъдете глезени.

Везни (23 септември – 23 октомври)

Стига облаци и неприятно въодушевление, трябват ти ендорфини! Получавате го с див секс. Част от представителите на зодия Везни ще поправят старите разногласия с колегата си и ще опитат да се помирят правенето на обич, а другата ще могат да срещнат някой, който ще бъде в действителност извънреден в уебсайт за онлайн запознанства. Звездите ви пожелават този уикенд!

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР