Кои ще са водачите на листите на коалиция Изправи се

...
Кои ще са водачите на листите на коалиция Изправи се
Коментари Харесай

Хаджигенов: Главния прокурор няма да го свалим с викане, а с избори

" Кои ще са водачите на листите на коалиция Изправи се Мутри вън ще стане ясно до събота, текат диалози за тяхната класификация ", сподели Николай Хаджигенов в свое присъединяване по Националното радио Той посочи, че Мария Капон е емблемата за Пловдив и сигурно ще бъде в листата за 16 МИР.

По мотив на прокурорските инспекции в Групово дело " Национална полиция " и апелите за митинги от обществените мрежи: " Главен прокур с митинги не може да се смъкна, в случай че можеше, то още " Правосъдие за всеки " щеше да смъкна тогава Сотир Цацаров. Аз считам, че би трябвало да минем през още едни избори, би трябвало да формираме държавно управление и да създадем нужните законодателни промени за предварително преустановяване на мандата на Висш съдебен съвет, и оттова преустановяване на мандата на Главния прокурор. Протести, можем да изгнием пред Съдебната палата, нищо няма да реализираме в този момент. "

Хаджигенов акцентира, че първите дни на служебното държавно управление са посочили доста положително начало, въпреки и да има блуждаене. " Темпото е една концепция по-бавно, само че се надявам в идващите дни да има развиване ", добави още юрист Хаджигенов. Той изрече страдание, че не са имали опция те да сформират държавно управление, тъй като са били подготвени да свършат сложната работа.

" Политиката не е единствено когато имаш болшинство, тъй като тогава имаш ГЕРБ, или Българска комунистическа партия, или различен подобен вид, т.е. това не е народна власт, в последна сметка политиката са нещата, които могат да бъдат направени по верния метод. Трябва да търсим работещи решения ", сподели още Хаджигенов. Той посочи, че няма да вършат по-широки обединения за изборите на 11 юли. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР