Кои са водещите тенденции, които ще движат маркетинг индустрията догодина?Световната

...
Кои са водещите тенденции, които ще движат маркетинг индустрията догодина?Световната
Коментари Харесай

Петте най-силни тренда в маркетинг индустрията през 2020-а

Кои са водещите трендове, които ще движат маркетинг промишлеността следващата година?

Световната цифрова организация Isobar търси и формулира тъкмо тези трендове в най-новия си отчет, озаглавен `Augmented Humanity: Isobar 2020 Trends Report` (Човечеството в разширената реалност).

Централно място в отчета за 2020 година е концепцията за „ мощния консуматор “ (поел силата на решенията в свои ръце). Тезата се основава на основни констатации от юлския отчет на Isobar за „ Творческото прекарване: еволюцията на потребителско преживяване “, който даде на маркетинг експертите насоки по какъв начин да употребяват творчеството за бърза промяна на методите си към потребителското преживяване. „ Човечеството в разширената действителност “ от своя страна изяснява провокациите и благосъстоянието от благоприятни условия, насочени към клиента в партньорство с технологиите. Перспективите покочени там дават тенденция по какъв начин да се създадат целенасочени промени в бизнеса, които да спомогнат за трансфрмацията на работната среда, възстановяване на благосъстоянието, пътуванията, развлеченията, медиите, търговията, творчеството и общността като цяло.

Петте тендеции, които отчетът извежда на челни позиции за 2020 са:
Преживявания в разширена действителност (Augmented Experiences)    по какъв начин технологиите могат да подобрят физическата среда със основаването на непредвидени и приятни прекарвания за потребителите Очовечаване на данните (Humanising Data) – по какъв начин сухия набор от данни, логаритми и изкуствен интелект се трансформират в човешка страст и персонално преживяване  Социализиране на търговията (Socialised Commerce) – по какъв начин технологиите могат да слагат личността в центъра на методите, по който търсим, пазарим и споделяме Дигитално Сродство (Digital Kinship) – по какъв начин технологиите оказват помощ за намирането и предизвикват основаването на значими общности по размер за всеки Активация оттатък задачата (Post-Purpose Activation) – какви благоприятни условия дават технологиите на марките да преоткрият и задействат своето предопределение с цел да бъдат по-въздействащи
„ Човечеството в разширената действителност “ е основан по този начин, че да уточни и въодушеви бизнеса за новите благоприятни условия, които софтуерните провокации слагат пред него. Той дава насоки за съответни дейности по какъв начин марките да останат на гребена на вълната в новата софтуерна действителност. Всеки раздел обрисува повода за какво този тред е значим, основни образци за приложимостта на трендовете в действителността, за какво бизнеса би трябвало да е наясно с тях и по какъв начин може да се възползва от техния капацитет.

„ Човечеството в разширената действителност “ е израз основан от екпертите на Isobar през 2017, с цел да дефинира методите, по които човечеството може да работи в естетика с технологиите за усъвършенства и обогати метода си на живот. Augmented Humanity: Isobar 2020 Trends Report дава систематизирано пояснение за какво развиването на творчеството и „ креативните прекарвания “ са от решаващо значение за бизнеса и марките през 2020 година и по какъв начин те могат да се възползват от това. Изследването на трендовете е третото следващо за тази година и в него вземат участие специалисти от 85 офиса на Isobar от 45 пазара, което го прави теченията показани там представителни за целия свят.

Джийн Лин, Глобалният изпълнителен шеф на Isobar изяснява, “Креативността, повече от всеки път, се трансформира в най-големия отличител и стратегически императив на всеки бранд за неговата бизнес промяна. Този отчет дава на маркетинг специалистите стратегически насоки и ентусиазъм, което ще им разреши да реализират триумф през 2020 година и да обезпечат напредък за своите марки през идващото десетилетие посредством водени от хрумвания прекарвания. “

2020 година е решаваща година бизнесът да си даде сметка и да разбере цялостния капацитет на човечеството в разширената действителност. Как тъкмо може да намерите на Isobar.com.

Пълният отчет Augmented Humanity: Isobar 2020 Trends Report може да бъде свален тук. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР