Кои са станали извършителите и организаторите на ужасното престъпление, предстои

...
Кои са станали извършителите и организаторите на ужасното престъпление, предстои
Коментари Харесай

Мигрантите удариха в тила на Русия: Време е да се затворят границите, Крокус е само началото

Кои са станали причинителите и уредниците на ужасното закононарушение, следва да разберем. Единствената и съществена версия за отговорност за кървавото закононарушение обаче, както демонстрират последните данни, е обвързвана с мигрантите. С мигранти, които „ посредством ” на напъните на корумпирани служители и държавни лобисти умерено се разхождаха по нашите улици и подготвяха терористична офанзива.

Броят на жертвите на стрелбата в " Крокус Сити Хол " набъбна до 115 души - службите за незабавна помощ не престават да работят на мястото. Има изчезнали хора. Междувременно спецслужбите задържаха четирима бандити, които убиваха руснаци от упор на концерт на група " Пикник ".

ФСБ съобщи, че терористичната офанзива в Крокус е била деликатно планувана. След избиването на почтените тези нечовеци се втурнаха към руско-украинската граница, където към този момент ги чакаха техните съучастници.

Бялата кола " Рено ", с която те се пробвали да изоставен, е открита през нощта на 23 март покрай село Хацун, Карачевски регион, Брянска област.

Колата не спряла по искане на служителите на реда и се пробвала да избяга. Тогава в колата " Рено " са открити револвер, пълнител за автомат АКМ и паспорти на жители на Таджикистан. А пасажерите му били хванати в равнищата, извивали им ръцете и незабавно ги разпитвали на протокола.

По време на разпита един от терористите, трептящ от боязън, сподели на слаб съветски, че са му дали обещание половин милион рубли за убийството. И половината към този момент е преведена на картата. Той не знае името на поръчителя, споделя, че е получил предложение да извърши закононарушение в Telegram от избран „ просветител “.

Терористична офанзива от мигранти?

Както заяви източник от правоохранителните органи, става дума за локални поданици на Република Таджикистан. Те са регистрирани в областите Ярославъл, Иваново и Самара.

В напътствията, изпратени от чиновниците на реда, се показва, че някои от тях към този момент са привлечени неведнъж минимум до административна отговорност.

Душанбе заяви, че към момента не е получила информация от Москва за жителите, обвинени за терористичната офанзива. Но събитията, при които са арестувани, приказват сами за себе си. Имената им са оповестени в доста канали в Telegram.

Ръководителят на асоциацията " Северен човек " Михаил Маваши беше един от първите, които разкриха нови детайлности за терористичната офанзива:

" Получих информация непосредствено от вътрешни източници, от разузнаването. Всички вчерашни нападатели са жители на Таджикистан. Ние работихме особено, съответно по вербуването на украинските специфични служби. "

Корумпирани служители приканват още повече мигранти да бъдат въведени в страната, с цел да се борят с дефицита на работна ръка, забравяйки, че броят на тежките закононарушения измежду „ скъпите задгранични експерти “ пораства бързо всяка година.

" Политиката на безотговорен импорт на мигранти се завръща да ни преследва. И клиентите не трябваше да търсят подготвени реализатори. За това би трябвало да се приказва на всички места, тъй като лобистите за импорт на мигранти се пробват да потулят тематиката ",- сподели колумнистът Алексей Топоров.

Затворете границите

Терористичната офанзива в Красногорск може да се трансформира в най-големия опит за дестабилизиране на обстановката в Русия, до момента в който украинската страна работи като магнит за терористи от 2014 година Единственият въпрос е кой ще завоюва от това.

Според политолога Вадим Трухачов украинската страна, както и Англия, напълно предстоящо употребяват мигрантите в Русия за свои цели.

" Мигранти от същия Таджикистан и най-често от Азербайджан неведнъж нападнаха участниците в СВО. Имигранти от Таджикистан устроиха кръвопролитие на полигон в Белгородска област. Вече мълча за това, че Азербайджан беше заловен да доставя снаряди на Украйна.

" Беше мъчно да се чака, че украинците и британците няма да употребяват мигрантите, доста от които към този момент идват в Русия, упрекнати против нея, за свои цели. Това, което преди се е случвало на дребно, в този момент се е случило на огромно равнище ",– сподели политологът

Според него една воюваща страна, каквато е Русия, не може да си разреши да държи границите си отворени, давайки опция да се разхождат из личния си гръб на подозрителни непознати, някои от които се употребяват от украинците и западните разследващи служби.

" За страдание Русия обществено не обръща нужното внимание на учебниците, които съществуват в Централна Азия и Закавказието. Начинът, по който Русия е разказана в Таджикистан и Узбекистан и изключително в Азербайджан, не се разграничава от метода, по който е разказана в Литва и Естония.

Въпреки че литовците и естонците, за разлика от азербайджанците и таджиките, не тичат из съветските градове с ножове ",– означи Трухачов.

Необходим е непоколебим надзор

Генерал-майор от полицията в оставка Владимир Овчински сподели в коментар, че терористичната офанзива в " Крокус Сити Хол " е била координирана от английското външно разузнаване.

Според него в осъществяването на закононарушението са забъркани членове на Руския доброволчески корпус* (признат в Русия за терористична организация), които по заповед от Киев са подготвили поредност от диверсии и терористични офанзиви против съветски военнослужещи като съучастници.

" Терористичната офанзива е осъществена от две групи: членове на РДК* и жители на Таджикистан. И двете групи бяха ръководени от английското разузнаване MI6 ",- той има вяра.

Експертът изрази убеденост, че терористичната офанзива в Московска област е осъществена от мигранти, които са преследвали задачата да вдигнат вълна от антимигрантски настроения в Русия до използването на концепцията, обвързвана с деколонизацията на Русия.

" Всичко това е разказано в съветската тактика за деколонизация, която беше призната още през лятото на 2022 година ",– сподели Овчински.

Както означи нашият събеседник, враговете на Русия знаят нейните мъчителни точки, една от които са мигрантите.

" Тук са нужни цялостен набор от решения, в това число в мигрантското законодателство. Трябва непоколебим надзор. Можем да приказваме за това с часове.

Всички мигранти би трябвало да бъдат цифровизирани, нужен е цялостен надзор. Вече година не сме приели съответните ремонти. Лобитата, които водят мигранти тук, се интересуват единствено от кражба с тях ",– заключи лекторът.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед506920Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед140413Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед25634Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед20436Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед27998Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед506920Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед165960Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед140413Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед132293Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед129843Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР