Кои са съвременните тенденции пред една от най-динамично развиващите се

...
Коментари Харесай

Трудът и мотивацията са съществена част от успеха на "Фрамар"

Кои са актуалните трендове пред една от най-динамично разрастващите се аптечни вериги? Как COVID-19 рецесията се отрази на аптечния отрасъл и кои са положителните практики, които ще останат? Накъде поема " Фрамар " и каква е визията на Рамела Сакъз за провокациите пред аптечния отрасъл за 2021 година? Как се отрази COVID-19 рецесията на аптечния отрасъл и в частност на аптеки " Фрамар "?
Епидемията COVID-19 бе едно от най-сериозните провокации в историята на компанията. Наложи се за броени часове да изградим проект за работа в изключителни условия, който да проработи на всички равнища - офлайн, онлайн, с оптималната грижа за екипа и отговорност към клиентите ни. Предизвикателствата не бяха по никакъв начин малко. Няма да се спирам съответно на всички проблеми, с които се сблъскахме. Когато всички те са към този момент зад тила ни, отчитаме единствено хубавите неща, които ни се случиха - в процеса на разрешаването на сложните проблеми ние сигурно станахме по-мъдри и по-силни.

Ще си разреша да разясня някои от главните акценти на миналата година и половина.

Огромен растеж на, който съумя да надмине и най-смелите ни прогнози. Имахме дни с по над 3000 поръчки за цяла България. В изискванията на локдаун извършването на покупки онлайн е едно от разумните решения за всеки клиент без конкуренция. Успяваме да запазим част от този растеж и в идващите месеци и да вкараме повишаването в рамки, които разрешават контролиране на обслужването и доставките. Свикнахме да работим на високи обороти, тъй като събитията го изискваха.

Ситуацията във физическите аптеки не беше по-различна, всички помним опашките от уплашени хора. Пациенти имаха потребност освен от съответни артикули, а също и от съвет, поддръжка. Реално предизвикателство за фармацевтите на " Фрамар ", които трябваше да работят в напрегната конюнктура.
Кои са измененията, които се наложи да извършите в компанията? Кои от тях ще се окажат трайни?В изискванията на създалите се форсмажорни условия се наложи доста бързо да се реорганизираме и да активизираме целия екип на " Фрамар ". Срещнахме безусловно схващане и подпомагане от страна на нашите сътрудници. Без тях нямаше да се оправим. Реформирахме логистичната верига по всички посоки, с цел да отговори на по-високите размери. Изградихме гъвкава конструкция, в която да осигурим подпомагане за най-засегнатите браншове от работния развой. Целият развой съответства с интеграцията на наша лична ERP система. Получи се забавна композиция от събития.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР