Кои са новите предавания, които телевизиите пускат през пролетния сезон

...
Кои са новите предавания, които телевизиите пускат през пролетния сезон
Коментари Харесай

Краси Радков и Алекс Раева по Би Ти Ви срещу Мария Игнатова и Димитър Рачков по Нова тв

Кои са новите излъчвания, които малките екрани пускат през пролетния сезон

Ники Кънчев, Алекс Раева и Краси Радков са огромната изненада на пролетния тв сезон, откакто одобриха офертата на Би Ти Ви да станат лица в нейния ефир. За Раева и Радков това е самобитно завръщане, откакто и двамата бяха част от “Шоуто на Слави ”, което спря преди 5 години. Кънчев обаче, който години наред е водещ в Нова тв - “Стани богат ”, “Биг Брадър ”, в този момент ще е в изцяло нова среда.

И това не е единствената вест за идния тв сезон. По-голямата е, че единствено български излъчвания и сериали ще запълнят най-гледаното време на Нова тв и Би Ти Ви през пролетния сезон.

Подобна конкуренция за праймтайма - от 19 до 23 ч, и в борбата за рейтинги, фенове и реклами се случва за първи път от години насам. С нея си отива ерата на турските сериали, които Би Ти Ви изрично спря от началото на годината и ги реалокира в дъщерния си канал “Би Ти Ви Стори ”.

Вижте кои са най-интересните продукции, които потеглят в ефира от средата на февруари.

Теодора Духовникова и Владо Карамазов по следите на серийни убийства в “Дяволското гърло 2 ”

Мистериозни серийни убийства сковават в смут Велико Търново, а следите водят освен към историята на красивия град, само че и към езотерични практики. Това е завръзката на сюжета в “Есента на демона ” - дълго чаканото продължение на един от най-успешните български сериали “Дяволското гърло ”, чиято премиера ще е по Нова тв в пролетната ѝ стратегия.

Единствените артисти от първия сезон, които вземат участие в продължението, са Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. По стичане на събитията техните герои - профайлърът Мия Язова и следователят Филип Чанов, се оказват въвлечени в следствието и по тази причина идват във Велико Търново.

В “Есента на демона ” се включват едни от най-популярните артисти, измежду които Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и други Завладяващият сюжет е на Иван Спасов, а режисьор е надареният Павел Веснаков. Продуцент още веднъж е Евтим Милошев с компанията си Dream Team Group.

Още преди телевизионната си премиера продукцията бе удостоена със “Златна роза ” от 41-ото издание на най-стария кино фестивал у нас. Така стана първият сериал, награден в историята на кинофорума.

Любо Киров в журито на “Като две капки вода ”

Певецът Любо Киров влиза в журито на новия сезон на шоуто за превъплъщения “Като две капки вода ”. До него се чака да са Хилда Казасян, Веселин Маринов и Димитър Ковачев - Фънки.

В ролята на водещи феновете още веднъж ще видят занимателното дуо Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро. Те ще посрещнат на сцената нови звездни участници, подготвени да провокират себе си и да влязат в конкуренцията за най-хубави фалшификати.

В новия сезон още веднъж ще вземат участие известни персони - артисти, артисти, тв водещи и други лица от шоубизнеса), които в границите на 3 месеца ще имитират световноизвестни и български реализатори от музикалната сцена. За имитацията те би трябвало да се държат като тях по визия от видеоклип или концертното осъществяване, както и по държание и глас. За трансформацията на изпълнителя участниците би трябвало да изтърпят всевъзможни промени.

Мария Игнатова и Емо Чолаков  “Любовни афери ” и “Един за различен ” - много романтика по “Нова ”

Любовни триъгълници, изменничества, неточности, амнистия, разлъка или ново начало ще демонстрира новото риалити “Любовни афери ”, което ще се излъчва по Нова тв. Те ще бъдат разказани от хората, които са ги претърпели, а феновете ще схванат през какво са минали героите, по какъв начин са се справили с трагичните събития и каква поука са си извадили най-после. Историите ще бъдат пресъздавани посредством възстановки от непрофесионални артисти. В един епизод ще бъдат показвани по две разнообразни истории. Продуцент на новата риалити поредност е Краси Ванков с компанията си Hidalgo Productions. Предаването ще тръгне през пролетта.

Малко преди него ще стартира и новият сезон на сантименталното риалити “Един за различен ”. А досегашният водещ Емо Чолаков няма да бъде самичък. С него ще си партнира Мария Игнатова. “Това е нещо ново и напълно друго от всичко, което съм правила до момента. Харесвам Емо и неговото необикновено възприятие за комизъм. Да застана паралелно до него в петия сезон на “Един за различен ”, за мен ще бъде голямо наслаждение ”, споделя новата водеща.

100 000 лева. е премията в Hell’s Kitchen

Най-мащабното кулинарно предаване у нас се завръща по Нова тв с шести сезон и гореща конкуренция за 100  000 лева

Сред колоритните кандидати за наградата има майстори, които са готвили за принц Хари и Меган Маркъл и за футболисти от тима на Челси. За първи път във формата ще взе участие настоящ кмет на малко обитаемо място.

В “Кухнята на Ада ”, ръководена от строгия началник Виктор Ангелов, още веднъж ще влезе и тим с известни персони. Звездите ще се състезават против алените и сините, с цел да излъчат своя победител.

Помощници на взискателния водещ ще са Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължат и пътешествията на караваните из страната, които провокират играчите по всевъзможни способи.

Кулинарното риалити, което гледат в 20 страни по света, се излъчва по Нова тв от 2018 година

След 10 години пак пасо добле и ча-ча-ча в  “Дансинг старс ”

Пет години откакто слезе от екрана на Би Ти Ви с “Шоуто на Слави ”, Краси Радков се завръща в малкия екран, само че този път като водещ. Той ще си партнира с певицата Александра Раева в новото риалити “Дансинг старс ”, което е част от пролетния тв сезон.

Актьорът участваше в танцувалния формат преди години и стигна до финала. “Много ми хареса да съм на тази сцена. Сега ще ми е забавно да виждам в профил по какъв начин минават през същите танцувални инциденти новите кандидати за огледалната купа ”, споделя Краси Радков. Алекс Раева се пошегува, че очаквала да е измежду танцьорите. “Истината е, че съгласно мен имам положителни заложби и мога да “отвея ” най-малко половината от участниците ”, споделя тя.

В шоуто известни персони от разнообразни области се състезават в извънредно за тях амплоа, като танцуват дружно с експерти. Двойките биват оценени от жури и от публиката, само че премията за спечелилите е алегорична - получават купата “Крал и Кралица на бала ”.

“Дансинг старс ” стартира през есента на 2008 година, като първите два сезона са по Би Ти Ви. След неколкогодишна пауза предаването се завръща, само че по Нова тв, с трети и четвърти сезон. Последното му лъчение е през 2014 година

Сега - 10 години по-късно, правата му още веднъж са взети от Би Ти Ви, където следва да гледаме петия му сезон.

Алекс Сърчаджиева с две излъчвания

Познаваме ли родината си? Това ще ревизира Алекс Сърчаджиева в патриотичния формат “Аз обичам България ”, в който известни персони ще дават отговор на въпросите ѝ. Талантливата актриса ще е водеща на шоуто по британски лиценз, което потегля по Би Ти Ви през февруари. Капитани на двата тима, които ще се състезават, са Камен Алипиев-Кедъра и Сашо Кадиев (затова и викторината “Кой да знае ”, която той водеше до момента, спира).

Сърчаджиева има специфичен сантимент към играта, защото преди години, когато шоуто се излъчва по Нова тв, един от капитаните на тимовете беше обичаният ѝ мъж Иван Ласкин.

Въпреки новата си роля Алекс ще продължи да води и предаването “Животът по автентичен случай ”, което Би Ти Ви демонстрира всяка събота.

Новите епизоди на “Стани богат ” тръгват през февруари с Ники Кънчев

“У дома ” - по този начин Ники Кънчев дефинира завръщането си в “Стани богат ”, въпреки че с нея той за първи път ще изгрее в ефира на Би Ти Ви през февруари.

Именно той е индивидът, който направи умната игра известна у нас, откакто тя започва точно с него през 2001 година по Нова тв. Нещо повече, тогава той сътвори и визията по какъв начин би трябвало да наподобява един тв водещ - харизматичен, с тънко възприятие за комизъм, което в никакъв случай не наскърбява, и доста, доста компетентен.

Такъв беше и Михаил Билалов, който водеше играта до момента, само че я напусна по свое предпочитание. Поне две са аргументите му - потегля на едномесечно турне в Съединени американски щати и Канада с постановката “Бум-Бум: Еволюция на незаконното мислене ”, само че в същото време ще продуцира и сериал.

Стефан Вълдобрев - българският Хорейшо в престъпния “Алфа ”

“Дами и господа, това беше Максим Ръсин, който се завръща след 8-годишно неявяване, с цел да оглави новото звено под шапката на Интерпол. ” Това споделя журналистът Светослав Иванов, само че не в предаването си “120 минути ”, а в новия сериал “Алфа ”. Той отново е тв водещ, само че на кино, и показва в рубриката си българския Хорейшо - следователя Максим Ръсин, в чиято роля влиза Стефан Вълдобрев.

“Алфа ” е най-новият престъпен сериал на Би Ти Ви, който ще има премиера в пролетния тв сезон. Негов продуцент е Найо Тицин, а режисьор е Димитър Коцев - Шошо.

В една от основните функции влиза Валентина Каролева - дъщерята на продуцентката Весела Тотева. Тя стана известна с ролята във кино лентата “Доза благополучие ” на режисьорката Яна Титова, основан на персоналната история на Весела Тотева. В престъпния сериал героинята ѝ се споделя Рая Макавеева, спортна натура е и работи от 16-годишна. Актьорът Петър Антонов също ще взе участие в сериала.

На дребния екран се завръща и ситкомът  “Съни бийч ” с новия си трети сезон. В него отново ще има женитба, доста гост-звезди, както и познатите към този момент герои на Аня Пенчева, Владислав Карамфилов - Въргала, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и други

Бизнесмен търси жена в “Ергенът 3 ”

Бизнесменът Александър Младенов ще търси любовта в третия сезон на сантименталното риалити “Ергенът ”. Той е съумял млад бизнесмен, който развива своя бизнес освен у нас, само че и в Европа.

Новият “ерген ” на България има доста и разнообразни ползи и занимания, обича да пътува, само че постоянно намира време за огромното си семейство – има три сестри и един брат. Александър Младенов не харесва мимолетните връзки, защото за него фамилията е висша полезност. Преди да се обвърже съществено, желае да се увери, че е намерил вярната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Водещ на третия сезон още веднъж ще бъде артистът Наум Шопов. Форматът е сниман в Турция и ще се излъчва по Би Ти Ви от февруари.

Калин от  “Фермата ” влиза в  “Бригада Нов дом ” заедно с татко си

Новият сезон на “Бригада Нов дом ” ще има напълно нова бригада. Начело застава Калин Евтимов, прочут на феновете от осмия сезон на “Фермата ”. Рамо до рамо с него ще бъдат съдружникът му Симеон, майсторите Димитър, Иван, Ивайло и бащата на Калин – Евтим.

Водеща си остава Мария Силвестър. Заедно те ще пътуват из страната със своя кемпер, с цел да доближат до хора от разнообразни кътчета на България. През новия сезон в поддръжка на идеите ще се включват елементарни хора, обичани лица и доброволци, съпричастни с тях. Те са персонално стимулирани, безплатно, с доста сила, предпочитание и непринуден труд да допринесат за възстановяване на живота на героите в предаването.

За петте си сезона до момента телевизионният план е трансформирал ориста на повече от 62 фамилии и е възвърнал блясъка в очите на над 160 деца.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР