Кои са най-отблъскващите прояви според жените по време на секс?

...
Кои са най-отблъскващите прояви според жените по време на секс?
Коментари Харесай

Не правете това по време на секс, жените го мразят

Кои са най-отблъскващите прояви съгласно дамите по време на секс? Отговор на този въпрос дава английско изследване, обхванало 1000 дами, написа в. " Дейли остарял ".
Прочетете още
Съдейки по резултатите от допитването на уебсайт за извънбрачни запознанства, 64 % от участничките намират за най-противни приказките на сътрудниците си за половите им подвизи с някогашните.
 
Втората най-отблъскваща демонстрация, посочена от 58 % от интервюираните дами, е мъжът да счита, че половият акт завършва в мига, в който той получи оргазъм. За над 50 % от представителките на нежния пол е изключително неприятно в моментите на фамилиарност в близост им да се мотаят домашни любимци.

По време на секс пристрастеността на всяка жена могат да потушат също нежелана " мръснишка " фотография от колегата, признанието на мъжа в невярност, неприятен мирис или неприятна телесна миризма, въпросът " Скоро ли ще свършиш?, тайното гледане на порно от страна на колегата, нежеланието му да употребява презерватив и грубото " боричкане " в жанр порнозвезда.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР