Кои са най-манипулираните германски автомобили от висок среден клас що

...
Кои са най-манипулираните германски автомобили от висок среден клас що
Коментари Харесай

Топ 10 на най-манипулираните с километража германски коли

Кои са най-манипулираните немски коли от висок междинен клас що се отнася до измами с километража? IT компанията carVertical показа свое проучване, основано на над 700 000 отчета за историята на коли втора употреба, генерирани сред ноември 2020 и ноември 2021. Анализирани са 18 разнообразни пазара, в това число Полша, Румъния, Унгария, Франция, Словения, Словакия, Чехия, Литва, Латвия, Естония, Украйна, България, Сърбия, Германия, Хърватия, Русия, Съединени американски щати и Италия.

Според разбора, най-често операция с пробега има при BMW M5, които са създадени през 2006, 2012 и 2013 година. На второ място е BMW 7 Series, с години на произвеждане 2009, 2010 и 2016, а на трето - Subaru Outback, създадени през 2011, 2012 и 2013 година. А половината от топ 10 е на коли на BMW. 16,1 % от транспортните средства, тествани през последните 12 месеца са претърпели приплъзване на километража, съгласно разбора. И общото умозаключение е, че в всеобщия случай се манипулират дизелови коли от клас висок междинен.
Андрей Новаков: Половината от колите втора ръка в Европа са с манипулирани километражи
Европейската комисия вкарва единна система за продан на данни за пробега от годишните механически прегледи на леките коли, сътвори...
Прочети повече
BMWM5 е най-често манипулираният автомобил, с малко над една трета от тестваните возила с опция за операция.


" Скъпите коли е по-вероятно да бъдат манипулирани и това следва да се взима поради, когато търсим използван автомобил ", предизвестява Матас Бузелис, авто специалист в carVertical.

Още няколко акцента - в случай че една кола е по-стара, то вероятността да бъде манипулирана за пробега е по-сериозна. Освен това, при дизеловите коли се случва по-често.

" Ако разгледаме графиките, можем ясно да забележим, че нормално до 80 и даже 90 % от манипулираните модели са дизелови. Нека вземем за образец Volkswagen Phaeton – на всеки 10 манипулирани модели, 9 от тях са снабдени с дизелови елементи и единствено един бива с бензинов мотор ", прибавя Бузелис.

Още от АВТО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР