Кои са Лемур“ и с какво се занимават? Нека се

...
Кои са Лемур“ и с какво се занимават? Нека се
Коментари Харесай

Има множество малки начини да разширите света си

Кои са „ Лемур “ и с какво се занимават? Нека се потопим в техния свят и научим повече от изявлението с тях.

Представете Вас и Вашата компания в няколко фрази?

„ Лемур “ е издателство за художествена литература от модерни създатели на завладяващи романи и, която предлага нови и търсени заглавия от най-хубавите български издателства.

Сред писателите, които превеждаме, са значими имена от актуалната италианска, португалска, бразилска и скандинавска прозаичност като Стефания Аучи, Марко Балцано, Жоао Пинто Коелю, Итамар Виейра Жуниор, Ане Рил. Освен преводни заглавия, публикуваме и книги от български създатели, които се отличават с забавни и истински сюжети. Всички тези книги за ценители предлагаме в електронната ни книжарница, дружно с хиляди нови и обичани произведения на над 70 други издателства.


Откога съществува компанията, какъв брой души работят в нея и какво наложи основаването на онлайн магазина?

Издателство „ Лемур “ е основано през март 2020 година – два дни преди началото на един провокационен за всички интервал. Той обаче ни разреши да предложим на феновете на книгите завладяващи нови заглавия, които да им вършат компания по време на престоя вкъщи. Електронната ни книжарница започва през септември същата година, като извънредно потребен път към читателите по време на пандемията.

Екипът ни е към момента дребен - под 10 души, само че продължаваме да растем, дружно с все по-смелите си нови цели.

Разкажете за вашите артикули и по какъв начин поддържате интереса към тях?

В електронната ни книжарница предлагаме главно книги, само че също и учебници, пособия, занимателни картички и пъзели. Избираме продуктите си деликатно, стремейки се да работим с сътрудници, които държат на качеството. В портфолиото на издателство „ Лемур “ читателите ще открият романи от разнообразни жанрове – исторически, модерни, сантиментални, престъпни сюжети, лирика и разкази. Подбираме всяко заглавие доста точно и това е една от главните аргументи читателите да се връщат при нас – знаят, че ще им предложим в действителност скъпи книги.

В кои магазини / точки на продажба и платформи / бихте желали да влезете онлайн и офлайн?

Заглавията на „ Лемур “ към този момент могат да бъдат открити в съвсем всички огромни електронни магазини, които продават книги. Но достигането до всички физически книжарници е малко по-бавен и сложен развой, по който продължаваме да работим. За нас е значимо да присъстваме и в по-малките обитаеми места, отвън огромните градове, където има голям брой четящи хора.

Как избирате кои нови книги да добавите във вашата библиотека?

Независимо дали приказваме за книгите, които издаваме, или за тези, които четем в свободното си време, водещото при нас е оригиналността. Искаме да бъдем сюрпризирани, търсим дълбочина на посланията, смели тематики, забавен писателски жанр и сюжети, които сграбчват от първата страница, от първия ред. И за наша наслада – има доста такива заглавия.

Примери за сходни книги са: интернационалните бестселъри и неведнъж награждавани романи като „ Торто Арадо “ от Итамар Виейра Жуниор, притежател на най-престижните португалоезични награди LeYa, Jabuti и Oceanos, “Оставам тук “ от Марко Балцано (финалист за премия Strega 2018 и притежател на 10 значими литературни отличия), „ Смола “ от Ане Рил (скандинавски литературни награди: Glass Key, Golden Bullet, Golden Crowbar, Harald Mogensen), „ Лудите от улица „ Мазур “ от Жоао Пинто Коелю (португалска литературна премия LeYa 2017), „ Сицилианските лъвове “ от Стефания Аучи, с над 40 издания в Италия и преведен в над 30 страни.

Какви онлайн маркетингови интензивности имате всеки месец?

Още със стартирането на електронната ни книжарница въведохме специфична лоялна стратегия, посредством която клиентите натрупат точки и надлежно отстъпки, когато вършат покупка, оставят мнения за книга и други. Всеки месец имаме разнообразни заглавия с отстъпка, а от време на време вършим тематични промоции. В допълнение към регулярната ни интензивност  с изявления и акции във Facebook, Инстаграм, Google и LinkedIn, постоянно организираме игри и взаимни начинания с блогъри и букстаграмъри.

Освен това поддържаме блог, в който публикуваме ревюта на забавни книги, изявленията с създатели и разнородни книжни публикации. Наскоро започва и нашия YouTube канал, който е в развой на развиване.


Какви промени бихте желали да ви се случат за повече продажби през 2022 година?

Нашата електронна книжарница е като жив организъм, тя се трансформира и напасва към условията на средата. Затова подобряването ѝ е непрекъснат приоритет, върху който работим с нашите сътрудници от NK Software. Задълбоченият разбор на опциите за увеличение на продажбите на електронния магазин и внасянето на нови рекламни интензивности и принадлежности са и значителен мотив да участваме в състезанието „ eCommerce Academy Awards 2022 “.

Кой е най-силният ви претекст да участвате в състезанието „ eCommerce Academy Awards 2022 “?

Съзнаваме какъв брой значимо е онлайн наличието в днешния цифров свят. В същото време виждаме какъв брой потребна може да бъде една добре построена платформа – както за продажбите, по този начин и за контакт с клиенти и сътрудници. Смятаме, че противоположната връзка от екипа от специалисти, която състезанието предлага, ще ни бъде извънредно потребна в това отношение. А и всеки сходен формат е чудесна опция да си „ сверим часовника “ с настоящите трендове и да набележим какво да подобрим.

Споделете едно нещо, което желаете да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022 година, с цел да улесни вашите продажби и процеси?

Специфично за нас би било прелестно от ден на ден да се автоматизират и усъвършенстват платформите на нашите снабдители на артикули и услуги. Например, консолидираното на системите за складови наличия би разрешило информацията за продаваните заглавия да е постоянно правилна. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР