Кои са елементите в астрологията? Време е да ги обясним

...
Кои са елементите в астрологията? Време е да ги обясним
Коментари Харесай

Какви са елементите в астрологията?

Кои са детайлите в астрологията? Време е да ги разбираем с една чудесна публикация от уеб страницата
Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец
Земни знаци: Телец, Дева, Козирог
Въздушни знаци: Близнаци, Везни, Водолей
Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби
Обяснените 4 зодиакални детайла:
Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец
Сезон: Огнените знаци се свързват с лятото, когато времето е горещо и изсъхнало.
 Какво значи Сатурн в зодиите или в домовете? Какво значи Сатурн в зодиите или в домовете?
Сигурно доста от вас са повдигали вежди като са чули, че Стрелец е в Сатурн или друго сходно нещо. Решихме в тази публикация да споделим е...
Черти на огнения знак: Огнената буря съставлява деяние, пристрастеност, креативност и блян. Огнените знаци имат ясно изразена искра за тяхната природа. Винаги, когато попаднете на знак Огън, постоянно ги виждате да изнасят най-хубавото си шоу, с цел да се покажат за света.
Тези знаци са самостоятелни и не обичат да стоят на едно място. Те обаче би трябвало да бъдат внимателни по отношение на изгарянето от толкоз доста действия. Ако Овенът, Лъвът или Стрелецът избягат и не отделят за миг да се провиснал, те незабавно усещат личната си топлота на безсилие.
Как да се свържете с огнения детайл: Един от методите да се свържете с огнения детайл е посредством медитация покрай източник на топлота или пламък. Запалете свещ идващия път, когато желаете да отразите; незабавно би трябвало да почувствате успокояващо наличие. Можете също по този начин да прекарате време на открито, попивайки Слънцето. 
Земни знаци: Козирог, Телец, Дева
Сезон: Земните знаци са свързани с есента или есента, когато времето е студено и изсъхнало.
 Астролог: От през днешния ден стартира нова епоха, която ще продължи 200 години Астролог: От през днешния ден стартира нова епоха, която ще продължи 200 години
От днешния ден стартира епоха, която ще продължи цели 200 години, споделя известната астроложка и създател на голям брой писания на тази тематика, Я...
Черти на земния знак: Земята съставлява същина, деловитост, разсъдък и реалистично мислене. Земните знаци са практични; когато е време да се захванат за работа, те ще създадат всичко належащо, с цел да изпълнят дилемите си. Те са мъдри и обичат да служат на другите по време на потребност. Но Козирогът, Телецът и Девата би трябвало да внимават да бъдат прекомерно разумни. Ако се замислят прекомерно надълбоко в нещо, мозъкът им основава напълно друга версия на обстановката.
Как да се свържете със земния детайл: Един от методите да се свържете с вашия земен детайл е прекарването на време в природата. Независимо дали засаждате градина или ходите по тревата боси, ще се почувствате приземени и облекчени. Земните знаци също могат да се възползват доста от стайните растения, с цел да практикуват заземяваща сила. 
Въздушни знаци: Везни, Водолей, Близнаци
Сезон: Въздушните знаци са свързани с пролетта, когато времето е горещо и мокро.
Черти на въздушния знак: Въздухът съставлява двоякост, разсъдък, неприкритост и ефирно мислене. Въздушните знаци са на всички места и на никое място едновременно. Те не обичат да бъдат непрекъснато на едно място, тъй като любопитната им същина не разрешава това. Има целия свят, който можете да откриете и изследвате, а въздушните знаци ще се погрижат да създадат тъкмо това. Близнаците, Лъвът и Водолеят би трябвало да бъдат внимателни във връзка с вродените си проблеми с ангажираността. Ако могат да се научат по какъв начин да се придържат към едно нещо в даден миг, те ще се усещат по-постигнати.
 Невероятните астрологически пророчества за 2021 Невероятните астрологически пророчества за 2021
2020 година обърна живота ни с главата надолу и 2021 година ще бъде също толкоз наситена със събития. Следващата година е ориентирана към предлаг...
Как да се свържете с въздушния детайл: Един от най-хубавите способи да се свържете с силата на въздушния детайл е посредством запалване на тамян (или потребление на дифузьор с етерично масло), наблюдавайки по какъв начин димът запълва въздуха. Друг метод за свързване е посредством пожелаване на глухарче и до момента в който семената отлетят, гледайте ги да се носят, до момента в който дишате. 
Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби
Сезон: Водните знаци са свързани със зимата, когато времето е студено и мокро.
Черти на водния знак: Водата съставлява страсти, вътрешен глас и сензитивност. Водните знаци са в дълбока връзка с интуицията си, както и с страстите на близките. Те имат голямо количество усеща и имат заложба за четене сред всяка тънка линия, което им разрешава да схванат изцяло дадена обстановка или човек. Ракът, Скорпионът и Рибите би трябвало да бъдат деликатни, когато се тревожат прекалено много за другите хора. Ако си разрешат да се хранят с непознати проблеми, те ще изпитват същите тези страсти, завършващи с деструктивно държание.
Как да се свържете с водния детайл: Един от методите да се свържете с водата е да бъдете физически покрай водоем. Можете да медитирате, до момента в който се къпете или до момента в който плувате в океана, в опит да се свържете със себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР