Кои са Ardes.bg?Винаги с нескрита гордост казвам, че Ardes.bg е

...
Кои са Ardes.bg?Винаги с нескрита гордост казвам, че Ardes.bg е
Коментари Харесай

Предлагаме ефективни ИТ решения с минимален въглероден отпечатък

Кои са Ardes.bg?
Винаги с нескрита горделивост споделям, че Ardes.bg е напълно българска компания и понастоящем най-големият профилиран търговец на преносими компютри и компютри в България, ориентиран и към частни, и към бизнес клиенти, както дребни и междинни компании, по този начин и по-големи корпорации. За последните три години сме обслужили повече от 230 хиляди частни клиенти и над 18 хиляди компании и корпоративни клиенти, осигурявайки им качествени ИТ артикули - преносими компютри, компютри, смарт телефони, монитори, външна страна, съставни елементи и аксесоари, както и нужните услуги за тяхното вярно действие.

През годините съм разкрил, че не е задоволително да предложиш на клиентите конкурентна цена или единствено бърза доставка. Лоялните клиенти и почитатели на марката Ardes.bg сме спечелили най-много с правилно, намерено отношение и внимание към потребностите им. Може да прозвучи нескромно, само че мисля, че с метода си на работа и корпоративните стандарти, които поддържаме, с уговорките, които поемат чиновниците ни, потвърждаваме, че българска компания може да работи на международно равнище.
Какви бяха целите на вашата бизнес тактика след пандемията и до каква степен те се трансформират за идната година?
Приоритетите ни постоянно са били да предоставим най-хубавото решение на клиента в съответния миг. По време на пандемията главната ни отговорност беше постоянно да имаме налична стока, тъй че да посрещнем повишените потребности. През тази година целите ни са да предложим ефикасни ИТ решения, които с изключение на ценово усъвършенствани да бъдат енергийно ефикасни и с опция за назад изкупуване, тъй че общата цена на владеене на техниката да е минимална. Едновременно с това решението би трябвало да е с дълъг живот и да има опция за повторна приложимост, като остави най-малък въглероден отпечатък върху природата.
Кои са най-важните процеси, които се случват във вашата промишленост?
Високите цени на силата, кръговата стопанска система, неналичието на задоволително дипломиран личен състав - всичко това слага на тестване старите бизнес модели и процеси. Ние съумяваме да пригодим процесите в компанията, тъй че да отговорим на новите условия на пазара. За нашите клиенти създадохме лаборатория за проучване на енергийната консумация на ИТ съоръжение, тъй че знаем каква е действителната консумация на новото ИТ съоръжение и можем да съпоставим разноските за ел. сила на другата техника по време на употребата.
Реклама
За да отговорим на условията на кръговата стопанска система, създадохме услугата за назад изкупуване на техника, въведохме и действен лизинг и засилихме предлагането на използвана техника. Липсата на дипломиран личен състав компенсираме с наемането на младежи, които непрестанно образоваме, като подобряваме техните умения. И всичко това, до момента в който продължаваме да растем. Само за първите 5 месеца на 2022 година имаме растеж на приходите над 25%, което на процедура потвърждава правотата на нашата тактика.
Пред какви опасности е изправена вашата компания?
За мен най-големият риск не е единствено пред нас, а и пред целия български бизнес във връзка с демографската обстановка. За 10 години в България популацията понижава с над 10%, а също по този начин и застарява. Икономическата интензивност е фокусирана в София и в няколко огромни града в страната.

Лека-полека експертите във всички области се пенсионират, а за техните места няма задоволително искащи. Конкретно в нашия отрасъл трайно понижава техническият личен състав от приблизително равнище - квалифицирани техници за ремонт на компютърна техника. Липсват претенденти за консултант-продавачи с техническа устременост. Малък е ползата към хардуерните действия, множеството младежи се насочват към софтуерни специалности, което е обикновено поради огромната разлика в заплащането.

За да намерим нужните фрагменти, стартираме работа със стажанти още от ученическата пейка. Имаме фрагменти, които стартират стаж при нас на 16-17 години, на 18-19 към този момент работят на 4 часа, до момента в който са студенти, и след това не престават на цялостен работен ден. Радвам се, че имаме фрагменти, които работят при нас 15-16 години и повече, което демонстрира, че Ardes.bg дава положителни условия за работа и развиване.
Реклама Имате ли към този момент ESG тактика - кои критерии и области на устойчивото развиване покрива тя?
Все още сме в развой на по-ясно дефиниране. Винаги сме имали тактика за наново прилагане на ИТ активи, както и за назад изкупуване и връщане на остаряло ИТ съоръжение. Проучваме и опциите за прилагане на чиста ел. сила. Провеждаме и подкрепяме разнообразни обществени начинания както към даровити деца или хора в потребност, по този начин и към разнообразни действия, които способстват за развиването на общността. През последните години насочихме фокуса си към промени в образованието, тъй като то е в основата на смяната на България към по-добро. Участваме в " ИТ клъстер Варна ", където спомагаме за по-добрата връзка сред бизнеса и просветителните институции.

Миналата година подкрепихме основаването на лаборатория по киберсигурност във ТУ-Варна. През тази година планираме стартирането на два нови плана в образованието, свързани с поддръжка на българските учители. Те се показват в това да им дадем принадлежности, посредством които по-лесно да стимулират учениците си, да ги научат да мислят независимо и разумно по какъв начин да преодоляват спорове и да придобият такива меки умения, каквито сегашната просветителна система не постоянно им дава. Вярвам, че с неизменност и непримиримост можем да променим и подобрим средата към себе си и да допринесем за по-добрия живот на общността, в която работим.
Кой е най-успешният ви план през последните две години?
Ние сме сполучливият план. Вече повече от 26 години се развиваме и растем непрестанно. Не се съпоставяме с съперниците си, а се стремим да ставаме по-добри от нас самите през вчерашния ден. Даваме по-добро обслужване на клиентите си, осигуряваме положителни условия за работа и развиване на чиновниците си, стремим се да оказваме помощ на общността и да подобряваме средата към себе си. С наслада вървим по пътя си и потвърждаваме, че България е положително място за правене на бизнес.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Технологии
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР