Кого обслужват Христо Иванов, Атанас Атанасов и Атанас Славов, ако

...
Кого обслужват Христо Иванов, Атанас Атанасов и Атанас Славов, ако
Коментари Харесай

Атанасова: Кого обслужват Христо Иванов, Атанас Атанасов и Атанас Славов?

 " Кого обслужват Христо Иванов, Атанас Атанасов и Атанас Славов, в случай че импортиран от тях законопроект планува прекъсване на всички над 700 искови производства на КПКОНПИ пред първа, въззивна и касационна инстанция, водени против над 1600 лица?

Стойността на претендираните за лишаване активи по тези каузи е над 3 милиарда лв.. Производства по каузи за милиарди ще бъдат спрeни, а за Комисията и за съда е планувано обвързване за анулация на позволени към този момент с влезнал мощ правосъден акт обезпечителни ограничения (§ 45 и § 46).

Предложените промени ще имат пряк резултат по повод формирани производства и водени каузи, против проверявани и обвързваните с тях физически и юридически лица, да вземем за пример:

/около 2 милиарда/

Баневи /около 140 милиона/

Прокопиев /около 200 млн.лв./

Арабаджиеви /около 350 милиона лева./

Миньо Стайков / към 130 млн. лева./

Васил Божков / към 200 милиона/

" Борци " с корупцията или почтени наследници на Бисеров и Манолова - вносители на " Ванко 1 " и Дончева в прегласуването на текста, единствено че в изключително огромни размери! ", написа в обществената мрежа Facebook ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР