Когато знаете какво търсите в любовта е по-лесно да отсеете

...
Когато знаете какво търсите в любовта е по-лесно да отсеете
Коментари Харесай

Пет привлекателни черти, които мъжете търсят за дългосрочна връзка

Когато знаете какво търсите в любовта е по-лесно да отсеете сътрудници, с които евентуално няма да имате триумф. Един от най-влиятелните фактори в тази посока са личностните черти, чертите от характера. Те са външното измерение на вътрешните настройки. Показват по какъв начин мисли, работи човек, какви са разбиранията му, какъв е характерът му. Според тях преценявате дали бихте могли да имате съгласуемост с някого или не.
Както дамите, по този начин и мъжете имат своите критерии за това какви личностни черти търсят у евентуалния си сътрудник. Има някои изключително привлекателни женски черти от характера и личността, които работят като магнит за множеството мъже.
Кои са 5-те надълбоко привлекателни черти, които мъжете търсят за дълготрайна връзка?

1. Самоувереност.
Самоувереността е индикатор за темперамент и добра самокритика. Много по-привлекателни са дамите, които знаят цената си и не се опасяват да я показват за разлика от свитите, срамежливи и неуверени дами, които имат потребност от непрекъснато валидиране, с цел да се усещат сигурни. Един мъж не желае жена, която не е уверена в себе си, тъй като тя непрекъснато ще упорства той да я кара да се усеща добре. Това е изтощително и може да отблъсне всеки мъж, тъй като ще го накара да се усеща притиснат непрекъснато да подсигурява нейното самочувствие. В последна сметка самочувствието идва от вътрешната страна и всеки е виновен самичък за себе си какво лъчение и настройка ще показва.

2. Независимост.
Мъжете биват привлечени мощно от дами, които са самостоятелни и умеят да се оправят сами с живота и провокациите в него. Независимата жена не разчита някой различен да обезпечава живота ѝ, да заплаща сметките ѝ, да я поддържа непрекъснато или да я тика напред в кариерата ѝ. Това лъчение работи освобождаващо и притегля мъжете, тъй като дава сигнал за автономия, резистентен темперамент и дарба за посрещане на компликациите с високо вдигната глава.

3. Много смях, бодрост и положително въодушевление.
Мъжете мигновено биват привлечени от дами, които обичат да се смеят доста, имат възприятие за комизъм и са постоянно в положително въодушевление. Позитивното лъчение и лесната връзка са магнетични и вършат дамите, притежаващи тези качества, доста привлекателни. Ако се смеете постоянно и от сърце в мъжка компания, неотложно ще привлечете вниманието на най-малко един мъж. Смехът подсказва отвореност към другарство, което е основа за нещо по-голямо и надълбоко. Начумерените и ядосани дами нормално остават незабелязани.

4. Женственост.
Мъжете и дамите са противоположности, които се притеглят. По тази причина колкото по-женствено лъчение има една жена, толкоз по-привлекателна е тя за мъжкото око. Ако се държите мъжки, показвате мощ, резистентност и темперамент, само че в същото време излъчвате нежна женственост, прелест и сексапил, това е композиция, която ви прави необикновено привлекателни и обаятелни в мъжките очи.

5. Сексуална освободеност.
Задръжките в секса пречат на любовния живот. Пречат и на привлекателността ви. Ако имате полови терзания, това си проличава в държанието ви, издава несигурността ви и е знак за мъжете, че може да им доскучае с вас в леглото. Ако сте отворени към опити, мечти и опитване на нови неща, ще бъдете измежду най-желаните дами.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР