Когато започвате да се срещате с някой нов, може да

...
Когато започвате да се срещате с някой нов, може да
Коментари Харесай

Новото ти гадже не бърза да те отведе в леглото

Когато стартирате да се срещате с някой нов, може да има някои неща, които да ви затрудняват. Едно от тези неща може да бъде съзнанието, че мъжът, с който се срещате, не е заинтригуван да ви заведе в леглото. Може да се чувствате комплицирани и да се чудите какво значи това. В тази публикация ще се опитаме да разгледаме тази тематика и да ви дадем някои отговори.
Прочетете още
Първо и най-важно, е значимо да разберете, че никой не би трябвало да се усеща длъжен да направи нещо, което не желае. Ако мъжът, с който се срещате, не желае да се възползва от опцията да ви заведе в леглото, това не е нещо неприятно. Това не значи, че той не ви харесва или не е заинтригуван от вас. Може да има доста аргументи за това, в това число:

Той може да бъде по-бавен и да желае да построи по-дълготрайна връзка с вас.

Той може да има някои правила и да чака верният миг, с цел да се сблъска с вас.

Той може да има някои страхове или несигурности, които го карат да бъде по-задържан.

Всички тези аргументи могат да бъдат доказателство, че мъжът, с който се срещате, има по-дълбоко почитание към вас и към връзката ви.

Второ, е значимо да се има поради, че мъжете и дамите имат разнообразни способи на мислене и изложение на страсти. Мъжете могат да бъдат по-задържани в изразяването на възприятията си, до момента в който не са сигурни, че са на вярното място. Това не значи, че те не ви харесват или не желаят да продължат връзката с вас. Просто може да отнеме повече време и по-дълготрайна връзка, с цел да се открият дълбоки прочувствени връзки.

Трето, може да има други аргументи за какво мъжът, с който се срещате, не желае да ви заведе в леглото. Например, той може да има друга връзка или да не е подготвен да се ангажира с освен това от една нощна връзка. В този случай, значимо е да бъдете почтени един към различен и да изясните какво желаете от връзката ви.

В умозаключение, когато мъжът, с който се срещате, не желае да ви заведе в леглото, това не значи, че не ви харесва или не е заинтригуван от вас. Може да има доста аргументи за това, и значимо е да говорите почтено и да изясните какво желаете от връзката ви. Нека да се радваме на връзката си, без да се усещаме задължени да вършим неща, които не желаеме.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР