Когато започнем телефонния си разговор с олимпийската златна медалистка Теса

...
Когато започнем телефонния си разговор с олимпийската златна медалистка Теса
Коментари Харесай

Теса Сандерсън разкрива „предизвикателството“ да стане майка за първи път на 58 и родителските „ощипвания“, които е направила

Когато стартираме телефонния си диалог с олимпийската златна медалистка Теса Сандерсън CBE, някогашната спортистка преди малко откри, че щерка й Руби Мей, на 11, е не запомнила пакетирания си обяд и ни споделя, че незабавно щом изявлението ни завърши, ще се втурне към учебното заведение, с цел да й достави сандвичите с риба звук.

Теса и нейният брачен партньор Денсийн Уайт осиновиха Руби Мей и нейният брат близнак Касиус, откакто ги осиновиха, когато бяха на три месеца. Тя явно е отдадена на децата си и нашият диалог е пъстър с анекдоти за техния благополучен – и претрупан – фамилен живот дружно.

Теса, която навършва 68 този месец, стана първата чернокожа британка, спечелила злато на Олимпиадата, когато завоюва надпреварата по мятане на копие в Лос Анджелис преди 40 години.

Тя е тук през днешния ден, с цел да приказва какъв брой е значимо дамите да отделят малко време за себе си като част от акция, върху която работи с Estée Lauder, наречена поради моята възраст. Но също по този начин желаеме да я попитаме какво е било да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР