Когато започнем да изпитваме емоции към определен мъж, с когото

...
Когато започнем да изпитваме емоции към определен мъж, с когото
Коментари Харесай

Ето знаците, че той изпитва сексуално влечение към теб

Когато стартираме да изпитваме страсти към избран мъж, с който към момента не излизаме, само че имаме връзка или пък се срещаме неотдавна, постоянно ни вълнува какви страсти провокираме в него, дали пък може би ни харесва единствено като другар. Дали ще избърза със секса, дали ще забави темпото, само че въпреки всичко го привличаме единствено полово или пък може би ще види в нас идната му сериозна партньорка за любовна връзка. 
Как да разберем, че един мъж ни желае полово? 

1. Той се стреми физически да е по-близо до вас. Мъж, който не е притеглен от вас полово, ще сътвори отдалеченост посред ви или ще покаже с езика на тялото си, че не се интересува от вас. 

2. Той седи с разтворени крайници. Според западни изследвания, седейки по този метод, мъжете желаят да открият своето владичество, изключително към дамите, и могат да седят или стоят с разтворени крайници, в случай че желаят да са интимни.

3. Той се изчервява от време на време, когато комуникира с вас. Дори и да ви желае единствено полово, един мъж може да изпитва терзания в компанията ви, изключително при започване на общуването ви.

4. Често ви допира. Може да е сякаш несъзнателно, с цел да почисти нещо на бузата ви, в при по-напреднала фаза на флирт да ви закачи за дупето.

5. Той вижда, когато други мъже се пробват да ви впечатлят. Мъжете са, по този начин да се каже, териториални и без значение дали даден мъж, с който флиртувате търси с вас единствено полово наслаждение или освен това от това, няма да му хареса, в случай че някой посегне на това, което той е заложил като негово. Може даже да прояви ревнивост, даже и да не ви споделя, а да усетите по изражението на лицето му да вземем за пример.

6. Гласът му става някак по-дълбок, когато разговаряте. Според някои западни изследвания, по-дълбокият глас може да значи добър сътрудник за основаване на генетично по-здрави деца. Но изследванията демонстрират, че мъжете с бездънен глас може да са по-склонни към невярност.

7. Той флиртува интензивно с вас. Един от признаците, че мъжът е притеглен от вас полово, е че той ускорява играта си на флирт. Определено ще ви покаже, че сте го завладели. Ако ползата към вас е повече физически, в сравнение с прочувствен, неговият флирт може да клони повече към физически, в сравнение с всеки различен вид.

8. Често допира брадичката си. Още един симптом, че той ви желае полово е, че постоянно допира брадичката си. Обърнете внимание идващия път, когато сте към него и вижте какъв брой постоянно ръката му допира лицето му. Наболата брада може да е единствено опрощение, с цел да го прави.

9. Поема надълбоко мирис, когато ви види. Вероятно сте забелязали по какъв начин красивите пауни издуват гърдите си и по-късно разклащат перата на опашката си. Е, когато един мъж е притеглен от една жена, неговата външност се трансформира.

10. Той прави проекти за вас, които не включват излизане. Възможно е да сте излизали към този момент на среща или няколко или пък към момента не сте, флиртували сте в работата, фитнеса, онлайн, а в този момент ви кани да гледате филм в дома му. Разбира се, един мъж може да ви води на разнообразни приятни и занимателни места и отново да желае единствено полови взаимоотношения с вас. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР