Когато започнах да нося сива коса за първи път, дъщерите ...

Когато започнах да нося сива коса за първи път, дъщерите

Анди Макдауъл за сивата коса: Дъщерите ми казаха, че съм като лошо момиче!

„ Когато започнах да нося сива коса за първи път, дъщерите ми повтаряха, че наподобявам като неприятно момиче “. Това призна Анди Макдауъл в изявление за InStyle, разкривайки, че те били измежду първите, които я подкрепили в решението ѝ да спре да се боядисва. Пред изданието тя споделя кои са обичаните ѝ артикули за хубост, марки облекла и за какво държи на по-естественото лъчение.
Актрисата дебютира на фестивала в Кан с нова прическа, в която си личат белезите на времето. На събитието тя застана пред камерите с красива зелена рокля на Prada, както и с посивелите си къдрици.
Днес, сещайки се за подготовката преди излизането на аления килим, тя споделя, че въпреки всичко се е колебаела наистина ли да отиде в този си тип, изключително откакто срещнала „ съпротивата “ от близките, разхождайки се из улиците с израсналите по време на пандемията корени. Момичетата ѝ макар че били на друго мнение – че ѝ отива.

„ Това беше в действителност значимо за мен. Моята промяна ми оказа помощ да приема моето достоверно аз “, признава Макдауъл, уточнявайки, че позитивната реакция на 26-годишната Маргарет и 31-годишната Рейни я въодушевили за смяната.
Според Анди, в този момент косата ѝ не изисква кой знае каква подкрепа, за разлика от преди, когато се боядисвала.
Не крие възрастта си

„ Истината е, че се усещам ужасно за годините си и считам, че съм в прелестна форма, тъй като спортувам доста, храня се вярно, повеждам деен метод на живот. Смятам, че имам право да се гордея от това, което съм, а не да се пробвам да укривам възрастта си. Защо би трябвало да наподобявам по-млада от годините си? От мъжете не чакаме същото нещо, нали по този начин? Дори в противен случай, доста харесваме по-възрастните мъже, с прошарени коси, тези, които не крият годините си. Кога ще имаме същото отношение и към дамите? “, показа по-рано тази година 63-годишната актриса в изявление за „ Vogue “.

Източник: tialoto.bg