Когато воюваш с мирни граждани, войната става ужас и тогава

...
Когато воюваш с мирни граждани, войната става ужас и тогава
Коментари Харесай

Ген. Попов: Ужасът в Украйна тепърва предстои, но обикновените хора ще смажат руската армия

Когато воюваш с мирни жители, войната става смут и тогава става въпрос кой ще издържи душевен на този пъкъл. 

Това разяснява пред Нова тв ген. Константин Попов.

Виждаме, че културата на съветската войска е следната - тя би трябвало да пази Русия и врагът е постоянно извънредно неприятен, по тази причина всеобщо врага би трябвало да се унищожава. Проблемът е, че армията сега не може да си разреши доста жертви, тъй като ще загуби осведомителната война, сърцата на хората. Когато влязат  в Киев войната в действителност ще стане ужасна и е доста евентуално елементарните украинци да победят, защото ще окажат голяма опозиция, разяснява той.

Киев може да се окаже голям капан за съветската войска. Пък и какво ще завоюва Путин, в случай че постави своето знаме върху Народното събрание на Киев? Нищо. Центърът на тежестта не е единствено Киев, а цяла Украйна, в това число и Запада. Той това в никакъв случай не може да го реализира, разяснява той.

Руският център на тежестта е Москва. И в случай че до 24 февруари този център беше недостижим, то в този момент той е нападнат с иконоомически и политически средства. Колкото по-дълго продължава тази война, толкоз Русия става по-уязвима. Тази война не е единствено за Украйна, тя не е единствено за Русия.  Тя е за световното преразпределяне на света и търсене на резистентност в някакъв предстоящ свят, обасни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР