Когато влиза в образа на Чарли Пейс в сериала от

...
Когато влиза в образа на Чарли Пейс в сериала от
Коментари Харесай

Никой не очакваше това от Доминик Монахан

Когато влиза в облика на Чарли Пейс в сериала от 2004 година " Изгубени ", Доминик Монахан не е подготвен за това, което го чака в актьорската специалност. Да, към този момент е бил прочут от ролята си на братовчеда на Фробо Бегинс от трилогията " Властелинът на пръстените " (2001-2003 г.) Мери Брендифук. Но триумфът, който идва и с " Изгубени ", го трансформира в същинска звезда.


Когато хобитите станат рапъри

Парчето, което се появи по случай 20-годишнината от излизането на кино лентата

И по този начин, малко преди да стане на 30 години, на Доминик му се е наложило да се крие по улиците от захласнати почитатели и дръзки папараци - тъкмо като едни от най-успешните и разпознаваеми артисти в света. А това е нещо, което до тогава той не си е и помислял, че ще може да му се случи.

През двайсетте си години си артистът все си е задавал въпроса: " Това ли е нещото, което бих правил до края на живота си, или в последна сметка ще би трябвало да порасна и да си намеря подобаваща работа? " Сега, когато е на 45 години, Доминик Монахан счита, че от време на време човек може да пропусне значимите неща в кариерата си, тревожейки се каква тъкмо ще бъде идната му работа.

Но с течение на времето и с напредването на възрастта, Монахан се научава да се любува на всичко, което се случва към него сега. Затова и рядко гледа личната си игра на екран, написа People.

" Бил съм част от всички тези неща и моменти, не е нужно да ги дублирам, с цел да ги изживявам още веднъж ", споделя артистът.

И въпреки да са минали към 15 години откогато не е гледал нито един от филмите в трилогията " Властелинът на пръстените ", Доминик признава през People, че не е гледал нито един епизод от шестте сезона на предавания до 2010 година сериал " Изгубени ".

" Наясно съм, че сериалът е добър и че явно хората не престават да го харесват и в този момент ", споделя той. " Ще продължат и да идват до мен с написано на ръката " Не е лодката на Пени " или ще ми споделят, че Чарли е бил обичаният им воин, или че децата им преди малко са почнали да гледат сериала. "

Днес Доминик Монахан играе детектив Пол Сарно в драмата Moonhaven на AMC+, озвучава главния изверг в подкаст сериала на Audible за Шерлок Холмс Moriarty: The Devil`s Game.
 The Rings of Power,
Ще ни разочарова ли сериалът по вселената на Толкин

Какво да чакаме от The Rings of Power

" Наясно съм, че това, че съм на снимачната площадка, ме прави благополучен артист. Научих се да пребивавам и за момента ", приключва Доминик.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР