Когато Винисиус Джуниър се присъедини към Реал Мадрид, той имаше

...
Когато Винисиус Джуниър се присъедини към Реал Мадрид, той имаше
Коментари Харесай

Как Винисиус се превърна в голова машина според Betano

Когато Винисиус Джуниър се причисли към Реал Мадрид, той имаше всички качества да се трансформира в огромна звезда, или най-малко такива бяха упованията съгласно букмейкъра Betano. Бразилецът може да прави всичко. Дрибълът му е необикновен, скоростта му е доста над тази над съперниците. Вини ни показваше и неповторима техника, която му помагаше да стигна елементарно до рискови положения…. Които пропускаше с лекост. Или най-малко това беше ситуацията преди старта на новия сезон. Сега, нападателят на " лос меренгес “ е измежду Betano bonus любимците за голмайсторския приз в Ла лига, а в идващите редове ще разгледаме аргументите да неговия триумф.

Огромната смяна се случи след идването на Карло Анчелоти. Вини заби 9 гола и даде 7 асистенции до този миг, което прави сезон 2021/2022-ра най-хубавия в кариерата му, макар че са минали единствено 16 мача или 2/3 по-малко, в сравнение с му даде Зидан през миналогодишната акция.

Промяната е в действителност невероятна. През миналия сезон, той се представяше цели 3.82 пункта по-зле при индикатора xG (очаквани попадения). Това бе два пъти по-зле от всеки различен футболист на Реал Мадрид. През тази акция обаче, Вини е с 2.04 гола над предвижданите от статистиката. Над два пъти по-добре от всички негови съотборници, като се изключи Карим Бензема.

Всъщност, героят в нашата публикация вкара 5 гола в първите си 5 мача от Ла лига. Само след 6 изиграни кръга, Винисиус към този момент беше забъркан в 8 гола, което го трансформира във най-ефективния състезател от шампионата. Той бе с съществена роля и за 6 от головете на Реал в първите 4 мача от груповата фаза на Шампионската лига.

Контузиите също имат своята роля. Родриго Гоес, Еден Азар и Гарет Бейл имаха известни усложнения със здравословното си положение, до момента в който Винисиус остана здрав и подготвен да се бори за всяка педя терен. Вини е пропуснал единствено един мач от месец май 2019-та година, което е гаранция за физическа устойчивост.

" Оставам да работя постоянно след подготовка. Зидан ми отделя на страна с цел да подобря завършващия си удар. По-опитните играчи също ми оказват помощ с директиви и препоръки. “ Признава бразилецът в изявление за изданието " О Глобо. през 2019-та. Основните за триумфа са заложени още тогава, макар че разцъфват при Анчелоти.

" Мисля, че Винисиус е най-хубавият в света пи играта един на един “ – признава италианския треньор, откакто 21-годишния нападател е " разпердушинил “ независимо тима на Алавес – " Казах му, че с цел да вкарва голове, би трябвало да стреля след едно или най-вече две докосвания. Много по-трудно е да отбележиш след четири или пет докосвания. Той към момента е доста млад и ще става още по-добър. “

Няма по какъв начин да не сме съгласни с сходен разбор. През този сезон, Винисиус е клинично прецизен и не се колебае при дрибъл. Той към този момент съумява да откри точното време за удар, което прави и огромната разликата. През миналите два сезона, нападателят правеше приблизително по 1.20 удара на мач. Това число скочи до 2.80 през 2021/22. Огромна роля за това има увеличената му роля в играта и новата доза убеденост, която се пробва да му вмени Анчелоти.

" Това, което одобрявам най-вече в неговата игра е, че в никакъв случай не стопира да пробва. Той е доста натоварен футболист. Сега, вие може да се насладите на неговите качества, само че ние в клуба знаем, какъв брой доста работа му е коствало да стигне до това равнище. “ – споделя баща Карло след месец работа с бразилската си звезда. " Той би трябвало още да усъвършенства играта си с топка, само че и това ще се случи, защото знам какъв брой обича хубавичко работа “.

Тежката истина е, че му би трябвало още работа, в случай че желае да помогне на Реал да се пребори за купата в Ла лига . Ако се възползвате от Betano bonus за първи депозит, може да заложите за шампионска купа за " лос меренгес “ при коефициент от 1.60. Постоянството остава проблем, както за тима, по този начин и за самия състезател. След като взе участие в отбелязването на 8 гола през първите 6 мача, Вини вкара единствено още един и подаде тъкмо още един път в идващите 6 срещи. Головете продължиха да падат в Европа, само че " алената точка “ тормози почитателите на " белия балет “.

Всъщност, последователите имат съществени подозрения, дали Винисиус може да прави разликата против най-хубавите тимове в света. Головете му през тази акция пристигнаха против Алавес, Леванте, Селта Виго, Валенсия, Шахтьор Донецк и Елче. Без да звучи обидно, това не са най-класните отбори в Европа. В най-сериозните мачове до в този момент, против Барселона, Интер и Бетис, той не съумя да запише нито гол, нито асистенция.

Само на 21 години, Винисиус към този момент е измежду най-хубавите нападатели в света. Трудовата му нравственос ще му помогне да качи идващото равнище и някой ден да влезе в борбата за " Златната топка “. Към актуалната година обаче, ние не бихме употребява Betano bonus с цел да заложим, че Винисиус Джуниър ще стане голмайстор в актуалното издание на Ла лига.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР