Когато Вики Майърс получи шокираща диагноза рак през същата година,

...
Когато Вики Майърс получи шокираща диагноза рак през същата година,
Коментари Харесай

Най-новата звезда на Coronation Street Вики Майърс наруши мълчанието си относно опустошителната битка с рака и ужасяващия развод

Когато Вики Майърс получи шокираща диагноза рак през същата година, в която мина през тежък бракоразвод, тя беше принудена да сложи актьорските си фантазии на изчакване.

Борейки се да свързва двата края – даже пое гладенето, с цел да помогне за заплащането на сметките – тя си взе двугодишна отмора от безкрайния кръг от прослушвания, с цел да работи в офис, до момента в който отглеждаше щерка си тийнейджърка Меган. Но Вики отхвърли да се съобщи и в този момент освен че е нараснала в непрекъсната роля в Coronation Street, както Mirror разкри по-рано този месец, само че нейният воин DS Lisa Swain е в центъра на заговора за ареста на Рой Кропър тази седмица.

Измина доста време – DS Swain е четвъртият воин, който тя играе в сапунената стратегия на ITV, само че единственият, който става член на основния актьорски състав.

Говорейки за първи път за изоставянето на битките си с заболяването и тази яростна разлъка, Вики разкрива по какъв начин прави оценка всяка минута от мечтания живот. „ Не знам дали това е предходната ми меди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР