Когато ви предстои посещение на кръчма, е най-добре да проучите

...
Когато ви предстои посещение на кръчма, е най-добре да проучите
Коментари Харесай

Как да се облечем за кръчма

Когато ви следва посещаване на механа, е най-добре да проучите какъв вид е съответната механа. Ясно е, че за сходно посещаване няма някакъв код за обличане и по-скоро бихте изглеждали насмешливо, в случай че сте с прекомерно публично облекло.

Но въпреки всичко - едно е да се отбиете в кварталната механа до блока ви, и напълно друго, в случай че ви следва да посетите някоя елитна кръчма (пак е тип кръчма) в центъра на огромен град, като София да вземем за пример.

Подобно изследване би ви било от изгода при избора ви на облекла освен с цел да се запознаете с това каква категория е заведението и да си извършите сметка какви вероятно ще са посетителите му, само че и да се осведомите дали мястото е с климатик и каква е температурата във вътрешността му.

Би било дота неприятно, в случай че зимно време си облечете вълнен пуловер и се окаже, че в кръчмата е прекомерно топло. Или противоположното - в случай че сте прекомерно разголени, а се окаже, че в заведението е хладно.

Във всички случаи бихме ви предложили да си вземете шал. Това е евентуално най-полезният аксесоар и за мъже, и за дами, който има както естетически, по този начин и на практика функционалности.

Най-добрият метод за обличане при посещаване на механа е като спазвате наложилия се от десетилетия спортно-елегантен жанр. Това важи и за представителите на мъжкия пол, и за дамите.

 Облекло за механа

Ако въпросната механа е място, на което се танцува, то наложително наблегнете на комфортните облекла и обувки. Обърнете внимание и на това каква блуза, риза или рокля (ако сте жена) ще сложите, тъй като по време на танците е изцяло допустимо да се изпотите. А петна от пот под мишниците не биха били приятна панорама за никой, даже евентуално ще скапват личното ви въодушевление.

Не ви предлагаме да носите черно. Отивате на механа, а не на заравяне. Ако долната част от облеклата ви е в тъмни цветове, то разнообразете цветово с нещо по-свежо горната си част. Или пък, в случай че държите да сте облечени в черни облекла, прибавете ефектни бижута или пък шал, който да разчупи тъмните цветове.

Може би кецовете или маратонките не са най-хубавото решение, в случай че сте решили да отидете в някоя по-луксозна механа, само че не предлагаме носенето на обувки на доста висок ток за дамите, нито пък тесни лачени обувки за мъжете. Изберете обувки, които да са хем комфортни за вас, хем подобаващи за случая. За мъжете такива да вземем за пример са еспадрилите, а за дамите - обувките вид пантофки или балеринки.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР