Когато вече не можеш да се сетиш за някоя причина

...
Когато вече не можеш да се сетиш за някоя причина
Коментари Харесай

9 начина да превърнете края в ново начало

Когато към този момент не можеш да се сетиш за някоя причина да продължиш напред, тогава би трябвало да се замислиш за причина да започнеш изначало. Има огромна разлика сред това да се откажеш и да решиш да започнеш изначало в вярната посока. Има три думи, които могат да те освободят от съжалението по предишното ти и да те водят напред към позитивното ново начало, пише  блогърът Марк за marcandangel.com.  Тези думи са:  “От в този момент нататък... ”

И по този начин от в този момент нататък:

1. Освободи се от нещата, които не можеш да контролираш  – множеството неща са единствено част от живота ти, тъй като продължаваш да мислиш за тях. Позитивните неща се случват в живота ти, когато се отдалечиш прочувствено от отрицателните. Така че стой да задържаш в себе си, това от което те боли и направи място за това, което те кара да се чувстваш добре. Не позволявай това, което е отвън контрола ти да се набърка в живота ти и да обърка всичко друго, което би могъл да контролираш.

2. Приеми и прегърни реалността  – Животът е елементарен. Всичко се случва за теб, а не на теб. Всичко се случва в точния и подобаващ миг, нито прекомерно късно, нито прекомерно рано. За всичко, което губиш, получаваш нещо друго в замяна; а за всичко, което получаваш губиш нещо друго. Не е наложително това да ти харесва, само че за теб ще е по-лесно, в случай че го приемеш. Така че обръщай внимание на метода, по който гледаш на живота. Ти можеш или да съжаляваш, или да се радваш; изборът е твой.

3. Промени си мисленето  – Промяната е като дишането – тя не е част от процеса, тя е самият развой. В действителността единственото нещо, за което можем да сме сигурни е смяната. И първата стъпка в посока на позитивната смяна е да смениш метода си на мислене. Подготви се за позитивните неща в живота. Подготви се за новите неща. Позволи на незнайното да те води до свежи и непознати черти на теб самия. Ръстът е неосъществим без смяна. Ако не можеш да си промениш мисленето, не можеш да промениш нищо в живота си. Понякога това, което би трябвало да направиш, е да погледнеш нещата от различен ъгъл.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР