Когато вече можете да шофирате, живеенето или посещението на място

...
Когато вече можете да шофирате, живеенето или посещението на място
Коментари Харесай

Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ!

Когато към този момент можете да шофирате, живеенето или визитата на място с висококачествени пътища може да бъде извънредно потребно по доста аргументи: по-добра спестовност на гориво, по-малко изхабяване на гумите и повреди по транспортното средство, по-комфортно пътешестване до и от вашите дестинации и не на последно място по-добра сигурност.

Обратно, зле поддържаните пътища могат да бъдат нездравословни за транспортните средства и рискови за всички участници в придвижването. Лошите пътни настилки могат да доведат до увеличение на произшествията; което от своя страна може да докара до увеличение на нараняванията; и за жалост, на смъртните случаи.

Сайтът zutobi показва обновена версия за настоящата 2022 година, резултатите от която несъмнено будят недоумения. Проучването обаче претендира за правдиво, а дали е такова можете да прецените сами. За страна с най-лоши пътища от 59-те, които попадат в класацията е избрана Кувейт, а България, която е на 44 позиция е пред страни, като ОАЕ. Все отново ви предлагаме цялостната ранглиста.
`Пътищата

`Пътищата

`Пътищата

`Пътищата

`Пътищата

`Пътищата

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР