Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев,

...
Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев,
Коментари Харесай

Атанасова: Това правителство е най-слабото в историята на България, време му е за еднопосочен билет

Когато през вчерашния ден чух за визитата на Кирил Петков в Киев, в началото си помислих, че това още веднъж е лексикална неразбория и още веднъж Кирил Петков е имал поради нещо друго. Така ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разяснява в " Денят стартира " с Георги Любенов оповестеното посещаване на българска държавна делегация в Киев.

Правителството към този момент му е време да вземе своя еднопосочен билет, безапелационна е тя.

Замислих се, че в случай че цялата държавна делегация ще пътува до Киев, по-късно може да отиде и до Скопие, по-късно може до Руанда, да мине през Кайманите, където са офшорките на компании, измежду които " Джемкорп ", с която държавното управление подписа меморандум, акцентира Атанасова.

Според нея, има нулево справяне с всички рецесии и задания от страна на ръководещите.

Моряците какъв брой дни ги спасяваха? Имаме информация, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, с цел да ги прибере, за какво не отиде Кирил Петков, с цел да ги прибере, попита тя риторично.

100 дни са изцяло задоволителни, с цел да схванат българите, че това държавно управление е най-слабото в историята на България, безапелационна е Атанасова. ГЕРБ няма да поддържа държавно управление с министър председател Кирил Петков. Опозицията няма никакъв ангажимент да поддържа ръководещата коалиция, добави тя.

Според нея, следим " партийно обладаване " на постове и " разпределение на баницата ".

Атанасова разяснява още, че в " Продължаваме промяната " няма водачество, а Кирил Петков и Асен Василев са " двете страни на една монета ".

Фискалният запас удари дъното - 4,7 милиарда, добави тя.

По тематиката дали България би трябвало да изпрати оръжия в Украйна, тя разяснява:

Когато ние сме взимали своите решения, сме изхождали точно от евроатлантическата ориентировка и поддръжката за Европейски Съюз от нашите гласоподаватели. Правителството за следващ път показва своята беззащитност, поради несъгласията, които имат от ден първи. Те нямат едно решение, което в Народното събрание да не е провокирало земетресения.

Изчегъртаха ГЕРБ, само че освен. Те внезапно нарушават Конституцията, акцентира Атанасова.

Всеки, който е управлявал, знае, че пролетните и летниците месеци се ремонтират пътища. В Триград пътят пропадна през ноември, когато управляваше Политическа партия. Пети месец - кола е пропаднала в реката. А асфалтът нали не се ядеше, попита Атанасова в отговор на въпроса по тематиката за рецесията с изплащането на парите за пътищата.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР