Когато в края на миналата есен на пазара излязоха смартфоните

...
Когато в края на миналата есен на пазара излязоха смартфоните
Коментари Харесай

Смартфоните Pixel и Pixel XL изчезнаха от магазина Google Store

Когато в края на предходната есен на пазара излязоха смарт телефоните Pixel от второ потомство, Гугъл остави в магазините телефоните от първо потомство и понижи техните цени.
Ясно бе, че е въпрос на време, първите истински Pixel , с които стартира нова глава в хардуерния бизнес на Гугъл, да бъдат спрени от продажби. Това се случи през вчерашния ден, когато първото потомство смарт телефони Pixel изчезна от асортимента на електронния магазин Гугъл Store. Интернет колосът приключи продажбите на тези мобилни устройства.

Представител на Гугъл сподели пред уеб-изданието The Verge, че смарт телефоните не се продават и в офлайн магазините на корпорацията. Но поддръжката на тези мобилни устройства продължава.



Както нормално, още известно време двата истински смарт телефона Pixel ще се продават в огромните онлайн магазини като да вземем за пример Amazon и Best Buy. Но не е зле да се побърза, тъй като останалите бройки бързо ще свършат.

Да си напомним, че Гугъл Pixel предлага 5,0-инчов AMOLED екран с резолюция 1920х1080 пиксела, предпазен със закаленото стъкло Corning Gorilla Glass 4. Използва се процесора Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821 с четири ядра (2x 2,15 GHz Kryo плюс 2x 1,6 GHz Kryo) и графичния ускорител Adreno 530. Телефонът има 4 GB оперативна памет и 32 или 128 GB флаш-диск.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР