Когато в края на дълъг и тежък работен месец дойде

...
Когато в края на дълъг и тежък работен месец дойде
Коментари Харесай

Най-богатите хора на всички времена и тяхното богатство

Когато в края на дълъг и тежък работен месец пристигна денят на заплатата, можем да се почувстваме много богати - даже и единствено за миг. Но за множеството от нас действителността е, че в действителност не сме толкоз добре обезпечени - изключително в случай че съпоставим с това, което тези 21 мъже са съумели да завоюват през живота си.

21. Ричард ФицАлан, 10-ти граф на Арундел

 width=
Ричард Фицълън е имал доста разнообразни трофеи. Като аристократ той е 10-ти граф на Арундел и 8-ми граф на Съри. През 1345 година, в разгара на своята шеметна средновековна военна кариера, той става адмирал на Западния флот. Фицълън е женен два пъти и е татко на най-малко седем деца. За благополучие, той имал повече от задоволително пари, с цел да устоя всички!

⁓108 милиарда $

ФицАлан умира през януари 1376 година, откакто през целия си живот натрупва положение от 60 000 лири в брой - впечатляваща сума за XIV век. Всъщност това е задоволително завещание, с цел да могат синовете му, бъдещите графове на Арундел, да станат едни от най-богатите хора в света! Днес спестяванията на FitzAlan биха били на стойност към 108 милиарда $.

20. Бил Гейтс

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР