Когато целуваш, мозъкът произвежда 200 пъти повече ендорфини, отколкото при

...
Когато целуваш, мозъкът произвежда 200 пъти повече ендорфини, отколкото при
Коментари Харесай

Така ужасно ме целуваше най-красивият и умен мъж, когото съм имала

Когато целуваш, мозъкът създава 200 пъти повече ендорфини, в сравнение с при банкет на морфин.

Идвало ли ти е на разум, че медикаментите на душите ни са заложени в телата ни – наложително изискване за оцеляване? Когато го осъзнах, започнах да си разрешавам обич.

Не помня по какъв начин са се целували множеството ми любовници. Безразлично е било. Безболезнено. Без последици. И съм го не запомнила.

 целувки Pixels

Не помня нито една първа целувка с мъж. Нито с жена, апропо. Но помня няколко целувки за довиждане. Няколко отказани. И един вид целуване, което ненавиждах. Различно, мъчително, нападателно и разтърсващо , както не искаш да бъдеш разтърсван.

Така извънредно ме целуваше най-красивият и интелигентен мъж, който съм имала.

Мъжете са доста по-нетърпими в самовлюбването си, доста по-старателни в агресивността си и доста по-отблъскващи, когато се вживяват.

Не единствено не знаеше по какъв начин да целува, а все беше неудовлетворен. Упрекваше ме с отчаяние, че целувам със пристрастеността, с която котка лочи мляко. Моля се да е бил прав. Би ми харесало да имам това първично чувство за наслаждение още живо в себе си.

Не желаех да ти приказвам за някогашните си. Животът е факсимиле – на най-високата стълбица постоянно отсядат тези, които са ни счупили на най-малки части. Дори когато извънредно непоносимо са се целували.

 целувки Pixels

И до момента в който обхождам мислите си, все се появява. Но когато ендрофините са си отишли, останал е здравият разсъдък и дните са изпълнени с други слънца, си признавам, че бих изч*кала тъпото копеле в бара още веднъж, само че да не си и помисля да ме целува още веднъж.

Има такива връзки. Лишени от целуване. Основани на неспособност, която генерира непостижимата за изричане пристрастеност на телата.

Но хубавите връзки са тези с чувство за опознаване на света подобен, какъвто в никакъв случай не е бил преживяван от други преди.

Те имат потребност от целуване, с цел да продължат да изтриват познатия смисъл на думите и да трансформират пространствата. И да основават нов свят, чиято цяла тежест да виси върху това само целуване .

Ако видиш една жена да целува очите ти, до момента в който се взира в теб, можеш да я целунеш и няма да бъде неудобно.

 целувки Pixels

Ако знаеш, че след това няма да се възпротиви на плътта на ръцете ти, можеш да я целунеш и няма да е неточност. Ако знаеш, че оттатък целуването няма нищо, не я целувай.

Светът без друго е станал жалко място за живеене с доста изпразнени от наличие еднократни сношавания.

Автор: Мила А.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР