Когато трябва да се решава важен проблем ние знаем, че

...
Когато трябва да се решава важен проблем ние знаем, че
Коментари Харесай

Митов: Евролидери звънят не на Петков, а на Борисов за Северна Македония

Когато би трябвало да се взема решение значим проблем ние знаем, че нашите съдружници не звънят на държавното управление, а на Борисов, с цел да реши казуса със Северна Македония да вземем за пример. Ние знаем, че името Бойко Борисов отваря порти в миг, в който би трябвало да се взема решение някакъв значим проблем. Това съобщи пред Би Ти Ви заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Опозицията в един миг се оказва по-важна за нашите съдружници и сътрудници, в сравнение с държавното управление, тъй като не им имат вяра. Според него Асен Василев, говорейки за позвънявания от непознати посолства не повишавал това доверие.

По думите му хората, които са се обаждали на Борисов, с цел да реши комплицирания проблем със Северна Македония са всички европейски водачи, " които се ангажираха с казуса Северна Македония - на Франция, на Европейската комисия ". Той обаче не отговори на съответен въпрос на водещия, дали френският президент Еманюел Макрон се е обаждал на Бойко Борисов, нито уточни имена на други водачи, които са разговаряли с водача на ГЕРБ.

" В момента прекосяваме през тежък интервал и през конституционна процедура, която би трябвало да бъде извървяна. Смятаме този парламент за привършен. Трябва да отидем на избори, с цел да стане ясно каква е тежестта на всяка една от партиите, каква е легитимността и оттова нататък да се върви към непоклатимост ", добави Митов.

По думите му съветската агитация и ползи имат своите последователи у нас, само че съгласно него това не са ГЕРБ и по този начин той отхвърли намеците за съветско въздействие в ГЕРБ и даде за образец още веднъж обстановката със Северна Македония, като посочи, че Русия е срещу европейската интеграция на тази страна и това по никакъв метод не съответствува с позицията на ГЕРБ.

Политическа партия са левичарска партия, съобщи Митов.

Даниел Митов засегна и въпроса със фотосите от спалнята на Бойко Борисов, правейки спогодба, че той не е представител на прокуратурата и не може да каже за какво фотосите са коментирани от непознат евродепутат. Той обаче съобщи, че каквото и да се каже за тези фотоси, постоянно ще има хора, които имат интерес да приказват за тях и че преди прокуратурата е била упреквана в безмълвие и безучастие, а откакто се оказало, че е извършено следствие, на същите хора не им харесва резултатът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР