Когато това лято стартираха продажбите на смартфона OnePlus 5, китайската

...
Когато това лято стартираха продажбите на смартфона OnePlus 5, китайската
Коментари Харесай

OnePlus 5T не мами в бенчмарковете

Когато това лято стартираха продажбите на смарт телефона OnePlus 5, китайската корпорация получи сериозна рецензия за това, че изкуствено покачва индикаторите на своя телефон в синтетичните проби.
Изясни се, че във флагманския OnePlus 5 , основан на топ-процесора Snapdragon 835, разработчиците са създали по този начин, че при стартирането на синтетичните проби, всичките осем ядра работят с оптимално вероятната тактова периодичност 1,9 GHz. В действителни условия това не е допустимо, само че този остроумен ход качи високо в рейтингите новия смарт телефон. Това не се хареса на почитателите и на рецензията, и управлението на OnePlus взе ограничения.



Веднага след старта на продажбите на новия OnePlus 5T, специалистите побързаха да го ревизират със синтетичните проби. Оказа се, че употребяваният в новия флагман 8-ядрен процесор Snapdragon 835 демонстрира доста високо, само че не оптималното равнище на продуктивност. Експертите споделиха, че този път сходни трикове няма и всичко е обикновено.



Според бенчмарка AnTuTu 6 , OnePlus 5T малко отстъпва по продуктивност на пет смарт телефона с Оценка за съвместимост Android. На първо място в новия рейтинг се намира HTC U11, на второ – Samsung Galaxy Note 8, на трето – Nokia 8, на четвърто – OnePlus 5 и на пето – Xiaomi Mi 6. Новият безрамков телефон OnePlus 5T е на шесто място.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР