Когато ти е мрачно, повикай светлината и тя ще се

...
Когато ти е мрачно, повикай светлината и тя ще се
Коментари Харесай

Модерното не значи задължително скъпо

Когато ти е тъмно, повикай светлината и тя ще се появи. Когато ти скучно, аранжирай цветовете в всекидневието си и скуката ще изчезне. Когато искаш лятното въодушевление да те съпътства постоянно и на всички места – денем и нощта, вкъщи или на къмпинг в планината – се довери на модерните технологии. Модерното не значи наложително скъпо. Високотехнологичното не е мъчно за употреба. Точно противоположното – актуалните технологии оферират хитри, новаторски и бюджетни решения, с които да улесниш живота си и да създадеш повече светли мигове. В метафоричен и дословен смисъл.

Светодиодните светлинни ленти обезпечават съществена или спомагателна светлина във всяка стая и на всички места, където пожелаеш. Лентите са известни още като LED ленти или лентови светлини и в множеството случаи имат залепваща поставка, която обезпечава елементарен и бърз монтаж. Някои от най-креативните интериорни решения за осветяване са точно с качествени LED ленти. Те трансформират атмосферата в дома, а също и внасят повече блестящи страсти във всяко пространство както на закрито, по този начин и навън.
 d
Добавени като дребен и тънък подробност над корниза с красивите завеси в хола, многоцветните ленти трансформират вечерта в същинско сантиментално прекарване, а сложени в детската стая, подтикват детското въображение и придвижват децата в приказни светове и измерения. Тяхното приложение в дома е без ограничаване – желаеш релаксираща вана с приглушено осветяване? LED лентите са точното решение. Нужна ти е повече светлина над плота в кухнята? Една LED лента е задоволителна. Tи решаваш каква да е дължината ѝ и къде тъкмо да я декорираш.

Монтажът на лента е доста елементарен. Материалът ѝ разрешава да изрежеш точния размер. Тя е самозалепяща и водоустойчива, което я прави ефикасно решение за осветяване на дворове, за феновете на къмпингуването и вечерните събирания на отрито.

Тази многофункционална LED лента може да бъде обвързвана с мобилното приложение, което я прави и същинска находка за летни празненства и купони. Благодарение на него, и след бърза настройка, тя може да бъде настроена да примигва в ритъма на музиката, а когато танците приключат, има функционалността да се гаси сама, където и когато няма придвижване. Можеш да променяш силата и интензитета на диодите с глас и е съвместима с Гугъл Assistant, Amazon Alexa и Apple Homе. Ставаш същински стопанин на светлината, а тя те слуша и извършва желанията ти.
 d
е незаместим асистент и безспорен шлагер измежду влогърите и създателите на видео наличие! С нейна помощ те имат опция да творят неповторими клипове в артистична конюнктура с наситени бекграунд цветове. Интелигентната многоцветна Wi-Fi LED лента е с над 16 милиона “живи” цвята и висококачествени функционалности на LED крушката. Това значи 20% по-ярки светлини и до 50% повече резистентност спрямо други сходни устройства. Външната PU отбрана ѝ обезпечава по-голяма еластичност и повече резистентност, както и към 25 000 часа дълготрайност на живота.

Лайковете са обезпечени! Цветните страсти също. Лято е, дано светлината да е повече!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР