Когато Tesla успя да достигне кота 5000 броя Model 3

...
Когато Tesla успя да достигне кота 5000 броя Model 3
Коментари Харесай

Tesla изостава от производствената си цел 6000 Model 3 седмично?

Когато Tesla съумя да доближи кота 5000 броя Model 3 на седмица в края на юни, компанията си сложи още по-високата упоритост - до края на август да успее да влезе в режим 6000 електрическия автомобил на седмица. Какъв обаче е резултата след края на последния лятен месец?



За страдание на Илон Мъск, той не е изключително впечатляващ, в случай че съдим по информация, оповестена от Еlectrek, съгласно която през последната седмица на август Tesla са произвели едвам 4300 Model 3. Освен това, съгласно същата обява, от юни насам не е имало седмица, в която производителят на електрически автомобили да е съумял да доближи даже остарялата цел от 5000 броя. По-рано, от Tesla разясниха, че не престават да следват поставените цели, като се стараят те да бъдат реализирани до края на фискалното тримесечие – края на септември. Сега обаче, от производителя на електрически автомобили отхвърлят коментар на изнесените от Еlectrek данни.

През цялото време, откогато Tesla реализира задачата си 5000 броя Model 3 на седмица, редица специалисти разясниха дали това ще бъде стабилно достижение в границите на близкото бъдеще или е пик, който компанията няма да успее да задържи. Ако информацията на Electrek е вярна, това би означавало, че би трябвало да мине много време, до момента в който компанията задържи достижението си от края юни, да не приказваме да реализира задачата си от 6000 бройки Model 3.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР