Когато търсите приключение с приятелите си, със сигурност не искате

...
Когато търсите приключение с приятелите си, със сигурност не искате
Коментари Харесай

7 съвета как да избягате от скуката с приятелите

Когато търсите премеждие с приятелите си, сигурно не желаете да скучаете. Ако скоро не сте правили нещо бясно, то в този момент е времето да потърсите многообразие. Разбира се е належащо време, което да инвестирате, с цел да може да осъществите проектите си, само че има няколко положителни решения, на които да се отдадете с приятелите си в търсенето на премеждие.

Тук смe с цел да ви дадем няколко хрумвания да избягате от скуката с приятелите:

Отидете на фотографска експедиция

За тази активност започнете с избора на място. Това може да е изящен парк, многолюден град, спокоен плаж или друго място със зашеметяващи пейзажи. Оценете хубостта към себе си и я запечатайте в смарт телефона или фотоапарата си. Можете също по този начин да щракнете фотоси с приятелите си, до момента в който заемате неповторими пози. Така ще имате безценен спомен и забавно премеждие на запаметяващо се място.

 с приятелите

Пишете писма на бъдещите си аз

Момичетата несъмнено биха харесали нещо сходно. Това ще даде опция за ново преживяване с взор към бъдещето. Едно свястно нещо, което можете да извършите с приятелите вкъщи, е да седнете дружно с химикал и хартия и да напишете писмо до бъдещите си аз.

В тези писма изразете своите стремежи, сегашни мисли, усеща и цели. Запечатайте писмата в пликове и изберете дата, на която ще ги отворите и прочетете дружно. Това може да бъде след няколко месеца, година или даже няколко години. Така даже може да си насрочите среща години напред в бъдещето с приятелите си.

Отидете на кафе

Отделете време през някой уикенд и планирайте среща на кафе. Дълбокият и логичен диалог с приятелите ви, до момента в който отпивате от кафето, е същински релаксиращ и освежителен. Обсъдете фантазиите, страховете и стремежите си и споделете какво ви се случва. Тези сърдечни диалози ще задълбочат разбирането ви един за различен. Оставете телефоните на масата и забравете за тях. Бъдете сами с приятелите си, както едно време.

Бягство през уикенда

Можете да планирате мини престой надалеч от хаоса на града, с цел да се съживите и презаредите с приятелите си. Изберете спокойни места като планини, усамотение на плажа или обичайно и красиво село. Един уикенд надалеч от вкъщи ви разрешава да се сближите, да се забавлявате и да опознаете нови места дружно.

 с приятелите

Станете доброволци

Участвайте в общественополезни или доброволчески действия в екип. Правенето на положително дружно с приятелите си оказва помощ на другите и укрепва връзката ви, а също по този начин ви кара да осъзнавате задачите и дилемите на другия.

Направете си лист за бъдещето

Създайте общ лист с неповторими и ексцентрични прекарвания или места, които постоянно сте желали да разгледате. Това може да включва хвърчене с балон с парещ въздух, среднощно наблюдаване на звездите на далечен рид, посещаване на нетрадиционен фестивал или даже експериментиране на рискови спортове като скок с парашут или бънджи. Заедно изберете един детайл от листата и планирайте премеждие към него.

 с приятелите

Отидете на футболен мач

Това несъмнено ще се хареса на почитателите на футбола. Ако с приятелите си от дълго време не се били на стадиона, то в този момент е комфортен вид да подновите тази традиция. Това ще направи деня ви доста забавен и ще имате опция да разпуснете с приятелите си. Там даже може да срещнете нови другари, които да усилят вашата компания.

Връзката с приятелите ви е несравнима и неповторима по своя метод.

Сред насладите и провокациите на живота тази връзка постоянно е мощна. Като се наслаждавате на гореспоменатите радостни и изпълнени със занимания неща, които да вършиме, можете да създадете трайни мемоари дружно с по-дълбока връзка. От прочувствени диалози до вълнуващи завършения – всеки момент, прекаран дружно, ще ви сближи.

Ценете и празнувайте всяка активност с приятелите си и се пробвайте да извлечете най-хубавото от нея, с цел да се сближите. Освен това се наслаждавайте на по-дълбоки диалози, с цел да подхранвате невероятната връзка с обич и грижа. Наслаждавайте се на смеха и сълзите дружно и празнувайте насладата от това, че имате правилни другари, които ще са до вас цялостен живот.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР