Когато търсим партньор, с когото да създадем дълготрайна връзка, всеки

...
Когато търсим партньор, с когото да създадем дълготрайна връзка, всеки
Коментари Харесай

Това са отличителните черти, които мъжете търсят в една жена

Когато търсим сътрудник, с който да създадем дълготрайна връзка, всеки има своите критерии за блян. За мъжете е значимо дамата освен да има секси лъчение. По-важно е партньорката им да е разбираща, да имат пълностоен взаимен живот. Какви други черти търси един мъж в бъдещата си или сегашна партньорка?

Усмихнати дами
Първото, което виждат мъжете е появяването на дамата. Физически привлекателната дама няма да остане незабелязана, само че нейното положително лъчение и усмивката ѝ несъмнено могат да разсънят мъжкия интерес. Топла, откровена усмивка, с добре поддържани зъби. От друга страна, намръщената жена, по-скоро би отблъснала евентуални обожатели и сътрудници.

Добре поддържани дами
Мъжете харесват дамите, които са добре поддържани. Какво значи това? Чиста и спретната коса, поддържани ръце, прелестно благоухание на парфюм, съвременни, само че не наложително скъпи облекла, които са добре поддържани, чисти обувки, лек грим. Дамите, които наподобяват прелестно за мъжкото око, излъчват хубост, самочувствие, техните обноски са други. Всичко това се харесва на мъжете без значение дали дамата е тяхната партньорка или позната. Добре поддържаната жена не се запуска, даже когато си е вкъщи по домашни облекла.

Жени, които са по-семейно насочени
Модерна, амбициозна, умна, самостоятелна... Всички тези позитивни качества са приятни и привличащи за мъжете. Но има нещо, което е изключително значимо за представителите на мощния пол и това е добротата, грижовността, основаването на домакински уют, фамилните полезности. Защото полово и физически привлекателна жена може да им носи наслаждение в леглото, само че грижовността е нещо, което в случай че липсва, връзката не би траяла дълго време.

Забавна и със мощен темперамент
Една връзка не се гради единствено на хубавите мигове. Има компликации, в които попадат двамата сътрудници или единствено единият. Въпреки че е значимо дамата да има постоянна опора в лицето на мъжа до себе си, за мъжете е не по-малко значимо, в сложни моменти, партньорката им да прояви неотстъпчивост и темперамент. Когато той има неприятен ден, задоволително е тя да го прегърне и да му каже нещо занимателно. Жената, която е песимистична, която уронва самочувствието на колегата си, основава токсичност във връзката.

Общителните и възпитани дами
С тях общуването е прелестно, тъй като те са отзивчиви, освободени, занимателни. Все черти на характера, които притеглят мъжете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР