Когато страстите и емоциите се уталожат, идва ред на трезвата

...
Когато страстите и емоциите се уталожат, идва ред на трезвата
Коментари Харесай

Реджеп след страстите от Hell's Kitchen: Кой е бил любимият му състезател и какво му предстои?

Когато пристрастеностите и страстите се уталожат, идва ред на трезвата мисъл и същинския диалог. Това важи с безспорна мощ и за Реджеп, спечелилият от последния сезон на Hell's Kitchen, който гледайки обратно, прави оценка присъединяване си във формата като най-хубавите мемоари, които има, а шоуто несъмнено му липсва.

Виж още: Реджеп е готвил за международни звезди, само че мечтае да готви за... Емануела! Ето за какво избра точно нея

Изненадващо или не, Реджеп съобщи, че неговия обичан играч, с който е мерил сили, е била Галя. Пред камерите на " На Кафе " той показа, че ѝ се възхищава, защото е имала минимум познания и опит, само че бързо е навлязла в работата и е учила бързо. " Тя е доказателството, че когато нещо ти харесва, вярваш в него и същински го искаш, то се получава ", показа той. 

Виж още: След финала на Hell's Kitchen: Реджеп - горделив, Атанас уверен - бил е по-добрият!

Реджеп призна, че едно от слабите му места е българската кухня. " Харесва ми, само че не съм имал опция да я упражнявам. Сигурен съм, че сако стартира да се занимавам с нея с моите хрумвания и техниките, които знам, може да се получи нещо доста забавно. Това е част от проекта ми за бъдещето ", безапелационен е той.

Виж още: Цецо от Hell's Kitchen безапелационен - мъжете са по-добри в кухнята! Какво му следва след шоуто?

Семейството на Реджеп отпътува за Италия, когато той е едвам на 5 години. В началото даже мъчно го записват на учебно заведение, защото той не знаел дума на италиански. За 3 месеца обаче той не просто научил езика, само че и станал първенец. Въпреки това обаче постоянно му липсвала България. Най-яркото ядене, което си спомня и обича и до през днешния ден от родната кухня, е мусаката.

Реджеп има намерение да влага част от премията в бъдещето си, а останалите пари в забавни планове.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР