Когато страдаме от очни заболявания, чести възпаления на сливиците и

...
Когато страдаме от очни заболявания, чести възпаления на сливиците и
Коментари Харесай

Болните сливици - сигнал за проблем с дебелото черво

Когато страдаме от очни болести, чести възпаления на сливиците и белия дроб, проблеми със слуха, това се дължи на нарушената функционалност на дебелото черво. Ще попитате: ”Но по какъв начин? Какво общо има това черво със сливиците да вземем за пример? “
Има, и то доста общо! В Източната медицина това знание не е екзотика, а от дълго време известно и практикувано. От здравето на дебелото черво зависи положителното действие на всеки орган в тялото ни. Причината е, че по по този начин значимото черво има сектори, които ”отговарят “ за всеки от органите по тялото ни. Когато има замърсяване на някои от тези елементи от дебелото черво, задържане на отпадни артикули в него за по-дълго време, страда съответният орган, който е планиран в дадения сектор на червото.
Преди да се доближи пределната точка на интоксикация и увреждане на дебелото черво, тялото излъчва предупредителни сигнали. Те могат да бъдат както под формата на конвулсии или запек, по този начин и като симтоми на отмалялост, стрес и раздразнителност.

Как могат да рефлектират проблемите с дебелото черво в целия организъм, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР