Когато сте във вихъра на страстта с партньор, може да

...
Когато сте във вихъра на страстта с партньор, може да
Коментари Харесай

`Сексуалният живот на моя съсед ме държи буден цяла нощ - шумовете са излишни`

Когато сте във вихъра на пристрастеността с сътрудник, може да ви е мъчно да намалите звука - само че множеството хората ще бъдат деликатни и деликатни към съседите си, когато стават интимни.

Една жена обаче остана гневна на „ п*рно шумовете “, които идваха от нейния комшия от долния етаж, тъй като й пречеха да се свърже дремя. Тя сподели, че схваща, че пребиваването в апартамент ще пристигна с „ инцидентните “ шумове от съседите, само че твърди, че това е доста по-често срещано събитие. „ Моите съседи от долния етаж са правили доста мощен секс на всички места от 12 сутринта до 3 сутринта “, ядоса се тя.

Влизайки във форума „ Съседи от пъкъла “ на Reddit, дамата гневно изясни, че даже може да чуе звуците, които издава дамата посредством тапи за уши.

Тя написа: „ Моите съседи от долния етаж са били доста шумни Секс на всички места от 12 сутринта до 3 сутринта. И това, което ме разсънва, е, че нося тапи за уши, а аз ВСЕ ОЩЕ мога да ги чуя задрямвам, до момента в който къщата се срутва, тъй че той не чува нищо

„ Чаках известно време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР